Skip Navigation Links

Kardeş Kavgasına İzin Vermeyeceğiz, Hepimiz Aynı Gemideyiz !!!

Türkmen Köyleri Kahvaltıda Buluştu.. Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek gayretinde olanlara verilen mesaj net ve açıktı

Kardeş Kavgasına İzin Vermeyeceğiz, Hepimiz Aynı Gemideyiz !!!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Türkmen Köyleri Derneği'nin İskenderun 3. No'lu Sosyal Tesis'te verdiği kahvaltıda, bürokratlar ve dernek üyeleri bir araya geldi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel'in katıldığı kahvaltıda, Dernek Başkanı Ali Diler'in açılış konuşmasında, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu özetleyerek, “Hepimiz aynı gemideyiz” dedi ve ülkeyi kaos ortamına sürüklemek gayretinde olanlara da net bir mesaj verdi.

Gündeme dair açıklamasında Karasayar, " Ülkemizde PKK belasıyla mücadele eden bu güçlü ülkenin, güçlü milletin geleceğine zarar vermek isteyenlerin karşısında gerektiğinde canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve gazilerimize şifalar diliyorum. Tabi Ali Bey'in dediği gibi bu ülke çok badireler atlattı, bu ülkenin üzerinde çok oyun oynanmak isteyenler oldu ama sizler, aziz milletimiz, onlara tarihte dersini verdiği gibi bundan sonrada vermeye devam edeceğinizden kimsenin şüphesi olmasın, onların kazdığı çukura yine onlar düşeceklerdir. Biz güçlü bir milletiz, hepimiz gerektiğinde bu ülke için gözümüzü kırpmadan canımızı vermeye hazırız, bu durum bölgemizde aynı şekildedir ve ülkemizin her bölgesinde aynı şekildedir. Bunların amacı, yapmak istedikleri, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak, bu ülkede kardeş kavgası çıkarmaktır. Nasıl Mısır'da yaptılar, Suriye'de yaptılar, Irak'ta yaptılar ise bugün dünyaya baktığınız da özellikle bizim bölgemizde, İslam ülkeleri içerisinde bölünüp, parçalanmayan dünya milletlerinin en güçlülerinden bir tanesi olan Türkiye Cumhuriyetimiz var. İşte bunu çekemiyorlar. Bugün Türkiye'deki genel yatırımlara baktığınızda Avrupa ülkelerinin hiçbirinde bu kadar yatırım yok, bakınız İstanbul Havaalanı, İstanbul'da yapılmakta olan 3. köprü, Avrasya Tüneli, Körfez'de kilometreler boyunca deniz üstü yolar, diğerlerini sizler de biliyorsunuz; büyük ekonomimizdeki büyümeler, gelişmeler, 78 milyon insanın kardeşliği için verilen mücadeleler. İşte birileri bundan rahatsız oluyor, tabi ki onlara rahatsız oldukça bizler daha çok çalışacağız, millet olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, 78 milyon insanın kardeşliğiyle bütünleşerek ülkemizi dünyanın en güçlü ülkelerinde bir tanesi yapacağız.

Tabi bir seçim geçirdik ve seçim neticesinde ülkemizin arzuladığı bir tablo çıkmadı ama inşallah ben inanıyorum 1 Kasım'da en güzel şekilde telafi edilecek. Bizler, sizlerin hangi talepleri olduysa, yaklaşık 12 yıldan beri bir nevi takip ettik, köylerimizin alt yapı sorunlarını bir çoğunu yerine getirdik bundan sonrasındaki süreçte de aynı şekilde devam edeceğiz. Tabi Ali Bey büyükşehirle alakalı sıkıntılardan, sorunlardan bahsetti. Değerli arkadaşlar büyükşehir demek, bölgeye gelecek yatırımın en az 4-5 kat artması demek, büyükşehir demek yatırımların daha hızlı, daha adil, sizlerin denetiminde gelmesi demek ama tabi durum Hatay'da bu şekilde yürümüyor inşallah hep birlikte bunu düzelteceğiz ve takipçisi olup, eksik kalan hizmetleri köylerimizin hepsine getireceğiz. İskenderun'a ilişkin ise, sizler bizden hangi yatırımları istediyseniz, hangi projeleri istediyseniz çok şükür bizler onu İskenderun'umuza kazandırdık. Tabi ki bu istikrarın sayesinde oldu, hükümetimizin sayesinde oldu ve bizlere vermiş olduğunuz desteklerin sayesinde oldu.                 Artık ekonomik olarak bölgemizi geliştirmek, insanımız ekonomik boyutta refahını arttırmak ve istihdam noktasında herkes iş, aş olacak projeleri hayata geçireceğiz. Hedefimiz ticaret merkezi yapacağız ve bölgemizde işsiz, aç insan bırakmayacağız. Teşekkür ederim." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Orhan Karasayar'ın konuşmasının ardından dernek başkanı Ali Diler, bu önemli buluşmada konuşmasını yapmak için sözü İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’e bırakırken Kaymakam Özyiğit, şunları ifade etti: Milletvekilimizin ifade ettiği gibi, en güzel şey sizlerle beraber olmak. Sizler bu ülkenin hakikaten ahlaki vasıfları ile ön plana çıkmış, temel değerleri kendi bünyesinde yaşatan, ülkesiyle, milletiyle, birlik olan çok değerli insanlarsınız. Bizim genel tablo olarak tüm gayemiz ve gayretimiz sizin bu güzel düşünceleriniz devam ettirecek güvenlik, ekonomik istikrarı hep beraber yaşacağız. Bu boyutta bakıldığı zaman bizim temel vasıflarımızın bir tanesi de sizlerin geleceğe dönük, ailelerinizle, çocuklarınızla, milletimizle huzur içerisinde yaşacağınız ortamı sağlamak noktasında sizlerle beraber tüm gayretlerimize devam edeceğiz ve inşallah ilçemizdeki huzur görüldüğü gibi her gün çok daha iyiye gidiyor. Bu noktada değerli belediye başkanımıza hakikaten teşekkür ediyorum, değerli milletvekilimiz ilçemize yapılacak yatırımlar ifade ettiler ki bunların her biri ilçemizin görümünü değiştirecek mahiyette. Bu boyutta biz de bu yatırımlara katkıda bulanmak için elimizden geleni yapmaya çalıcağız. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum ve gününüz aydınlık olsun, afiyetler diliyorum.

Kardeş Kavgasına İzin Vermeyeceğiz, Hepimiz Aynı Gemideyiz !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet