Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Amcalarına 'Dövizli' Teşekkür

Osmaniye'nin Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk,yardıma muhtaç 8 çocuklu Gönül ailesinin yürek yakan hayat mücadelesine kayıtsız kalmadı

Kaymakam Amcalarına 'Dövizli' Teşekkür

Gündem   A+a-

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan yardıma muhtaç 8 çocuklu Gönül ailesinin yaşadığı yürek burkan hayat mücadelesine Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk kayıtsız kalmadı. Kaymakamın yardım eli uzattığı minikler ise Kaymakam amcalarına açtıkları dövizle teşekkür ettiler.
Geçtiğimiz yıllarda ilçeye bağlı Yusufizzettin köyünde çıkan yangında kaldıkları ev harabeye dönen ve daha sonra Kadirli ilçesindeki bir eve yerleşen Kara Gönül (60) ve eşi Emine Gönül (45) ile 8 çocuğun dramını basın yayın kuruluşlarında çıkan haberlerden öğrenen Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, ailenin sosyal ve ekonomik durumunun tespiti için yetkililere hemen talimat verdi. Yapılan araştırma ve inceleme neticesinde yardıma muhtaç olduğu tespit edilen aileye Kaymakam Pamuk'un talimatıyla çocuklar için ranza, yatak odası ve aile içinde çekyat ve benzeri ev eşyaları alınarak aileye teslim edildi.
Kadirli Kaymakamının bu hareketine kayıtsız kalmayan ailenin 3 minik ferdi, Dilek (11), Pınar (10) ve Nazlı Gönül (5) kardeşler yeni ev eşyalarının önünde üzerinde "Kaymakam Amcaya Teşekkürler" yazılı döviz açarak teşekkür ettiler.
Anne Emine Gönül ise " Türkiye'nin her yerinden destek telefonlşarı geldi. İmkanı olan hayırseverler belirli ölçüde yardım ettiler. Ankara'dan bir kızımız televizyon gönderdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş