Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi’nin Asfalt Atağı Dumlupınar’la Sürüyor..

İskenderun Belediyesi asfalt atağını sürdürüyor. Asfaltlanmadık sokak bırakmamak kararlılığıyla hareket eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,

İskenderun Belediyesi’nin Asfalt Atağı Dumlupınar’la Sürüyor.. Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın büyükşehir olmasının ardından yaşanan sıkıntılara inat, vatandaşın sıkıntılarını çözmekte kararlı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

İskenderun’un geçmişten bugüne hizmete akışı bakımından en mağdur mahalleleri başta olmak üzere asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden İskenderun Belediyesi ekipleri, eski Cuma pazarı olarak da bilinen Dumlupınar Mahallesi 196 Sokak’ta sabahın erken saatlerinde asfaltlama çalışmalarına başladılar.

Muradiye Mahallesi’nin ardından devam eden asfaltlama çalışmalarının Dumlupınar Mahallesi ayağında da titizlikle yolları asfaltlayan ekipler, eski asfaltın sökülmesi sonrası çalışmalarını yapmaya başladılar.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatıyla asfaltlanmadık sokak bırakmamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, kullanılan asfaltın kalitesini en iyi seviyede tutmak için bir çok laboratuvarda analizler yaptırdıklarını söyledi.

Kış aylarında su birikintilerini ve taşkınları önleyecek şekilde asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, asfaltın logar düzeyine gelmesi, logar kapağı ile asfalt arasında kot farkı oluşmaması için titiz hareket ettiklerini söyledi.

İskenderun Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal da asfalt çalışmalarının başında durduğunu belirterek, su birikintisi ve taşkınların olmadığı bir mahalle için kontrollerini sürdürdüklerini söyledi.

Alaattin Karadal açıklamasında, Dumlupınar Mahallesi’nde birkaç sokak dışında asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, diğer eksiklerin giderilmesi için de Belediye Başkanı Seyfi Dingil’le görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

İskenderun Belediyesi’nin Asfalt Atağı Dumlupınar’la Sürüyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar