Skip Navigation Links

Kırıkhan'da 'Teröre Lanet' Yürüyüşü

Hatay Yörükleri Dayanışma Derneği,terör olaylarına tepkilerini dile getirmek için Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda bir bas

Kırıkhan'da 'Teröre Lanet' Yürüyüşü

Hatay   A+a-

Hatay Yörükleri Dayanışma Derneği, Türkiye'de son günlerde artan terör olaylarına tepkilerini dile getirmek için Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda bir basın açıklaması yaptı.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki basın açıklaması, Kuranı Kerim tilaveti, şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, son günlerde artan ve devam eden terör olaylarını lanetleyip kınadı, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğundan, vatandaşların daha duyarlı davranarak silahlı kuvvetlere ve polislere destek olmalarını istedi; bunun bir vatan, bayrak, ezan savunması olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, " Milletimizi derinden etkileyen ülkemizin birlik ve bütünlüğüne huzuruna kast eden bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen son günlerde artan bu hain saldırıları şiddetle kınıyorum kahpece yapılan bu saldırılarda şehitlik mertebesine ulaşan asker polis ve tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet geride kalanlara da sabır dilerken yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum, Şehitlerimizin geride bıraktıkları ana baba eş ve çocukları bizim emanetimizdedir" diyerek konuşmasını bitirdi.
Hatay Yörükleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Çolak, "Bu ülkenin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü ve ilerlemesini engellemek için iç karışıklıklar çıkarmak ve bunu yaparken illegal örgütleri kullanmak her zaman Türkiye'miz için gündemde olmuştur. Yıllardır düşmanlarımızın çokluğuna rağmen ayakta kalmanın gururunu yaşıyoruz. Ve hiç bir güçte bu ülkeyi parçalayamayacak ve birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır" dedi.
Basın açıklaması konuşmalar ardından sessiz bir şekilde sona erdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet