Skip Navigation Links

Kaşıkçı'dan, Tuğrul Türkeş Tepkisi: Döneklik, İhanet

Gündeme dair sert açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı,

Kaşıkçı'dan, Tuğrul Türkeş Tepkisi: Döneklik, İhanetWeb
TV

Gündem   A+a-

Gündeme dair sert açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, İl ve İlçe MHP başkanlarının ortak basın bildirisinde zehir zemberek açıklanmalarda bulundu.

İlçe başkanlarının da katıldığı basın toplantısında Başkan Kaşıkçı, "Tuğrul Türkeş, daha önce söylediği bütün hareketleri yalayıp yutarak, Tayyip Erdoğan'ın emrine giren Numan Kurtulmuş'u kıskandıracak bir kıvraklık sergilemiştir. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi'ni satanlar, aslında milli bir davadan vazgeçerek gayrı milli cephenin hizmetine girmeyi göze almışlardır. Hele de bu dönekliği gösteren Alparslan Türkeş'in soy ismini taşıyorsa, hem davasına hem de Türkeş ismine ihanet etmiş demektir" dedi.

Türkiye gündemi hakkında değerlendirmelerde de bulunan İlçe başkanları ve Başkan Kaşıkçı açıklamasında şunları kaydetti: Seçimlerde tek başına hükümet kurma yetkisi elinden alınmasına rağmen iktidarı paylaşmaya yanaşmayan AKP yöneticilerinin ve Saray'daki Sultan özentisinin gönüllerdeki hükümet modeli ortaya çıkmıştır. Türkiye'yi yeniden seçime götürecek hükümette kabak gibi ortaya çıkan AKP-HDP ortaklığı, transfer edilen devşirmeyle kamufle edilerek algı operasyonu tamamlanmıştır. Türkiye'nin yeni hükümeti AKP-PKK ve devşirme ittifakıdır. Seçim kurma çalışmalarını pazarlarda ucuza mal kapatan tüccarlara mahsus kıvraklıkla yürüten AKP'nin, Türkeş soy isminden başka bir kıymeti harbiyesi olmayan şahsı çok önceden tezgahına düşürdüğü anlaşılmaktadır. AKP daha önceden de bir başka Türkeş ismini ihanet projelerine perde olarak kullanmayı denemiş, ancak üzerine sinmiş bölücülük ve hırsızlık lekelerini gizleyememiştir. Türkiye'de iki aydır koalisyon kurulmamasının sebebi de böylelikle ortaya çıkmıştır. MHP'nin ileri sürdüğü dört şarta burun kıvıran AKP, MHP'nin içine arka kapıdan sızarak devşirdiği isimden koalisyon sözünü çok önceden almıştır. Böylesine kirlenmiş bir yapıyla ve üstelik bölücü ortaklarına rağmen gizlice görüşerek ahlaksız tekliflerini kabul eden Tuğrul Türkeş, Türk siyasetine yeni bir siyasetçi tipini kazandırmıştır. Belki siyasetçi alınır satılır ama MHP'nin herhangi bir siyasi parti değil, varlığını büyük Türk milletine adayan bir dava partisi olduğunu unutmuştur.

Milliyetçi Ülkücü Hareket'in efsane Başbuğu Türkeş'in soyadını taşıyan bir ismin bölücülerin ortak olduğu bir hükümette geçici bakan olmak için davasını satmasını hiçbir Ülküdaşımız kabul etmez, hoş görmez. Bu davaya gönül verenler demezler mi bu ihaneti yapana: "Ey Tuğrul efendi, Başbuğumuzun emaneti dedik, yıllardır her türlü müptezelliğine, gidişlerine gelişlerine katlandık. Ama geçici bir bakanlık için davayı satana adam denir mi? Ülkücülüğünde taviz verenin şerefi kalır mı? Kapılarına gittiğin bu adamlar, ihanet projeleri için senin soy ismini kullanmak istiyorlar. Tayyip Erdoğan ve maskeli PKK'lılarla aynı safta yer alarak rahmetli Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlattığının farkında değil misin? Türkeş soyadına ve Türklük davasına kaça ihanet ettin? AKP-HDP hükümetine meşrutiyet kazandırması amacıyla kaçak saray tarafından devşiren Tuğrul Türkeş, Ülkücü Hareket'te şahsi bir karşılığı olmadığını çok kısa bir süre içerisinde anlayacaktır.

Soyadı Türkeş de olsa, Tayyip'in yanına giden ancak kendi gövdesini götürecektir. Türkiye'yi tasfiyeden sorumlu bir siyasal yapıya can suyu vermek üzere koşturanlar, ihanetlerinin yanlarına kâr kalmayacağından, er ya da geç, bedel ödemekten kurtulamayacaklarından emin olsunlar. 

Kaşıkçı'dan, Tuğrul Türkeş Tepkisi: Döneklik, İhanet videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet