Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erdemli'de Sıcak Asfalt Çalışmaları

Mersin'in Erdemli Belediyesi altyapı sorunu kalmayan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başladı

Erdemli'de Sıcak Asfalt Çalışmaları

Gündem   A+a-

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada, 2009 yılından bu yana, asfalt yol konusunda Erdemli tarihinin en iyi hizmetini verdiklerini söyledi. Erdemli'nin her yerinde hizmette altın çağ yaşandığını belirten Tollu, özellikle asfalt yol konusunda son derece iddialı olduklarını söyledi.
Erdemli yollarının, temel problemleri arasında yer aldığını vurgulayan Tollu, "2009 yılından bu yana yaptığımız asfalt yol ve parke yol çalışmalarında her zaman dile getirdiğimiz gibi rekor üstüne rekor kırdık. Erdemli'nin temel sorunlarından bir tanesi çözüme kavuşturuluyor. Yeni dönemde uygulamaya başlanan Büyükşehir Yasası ile mahalle sayımızın 12'den 71'e çıkmasıyla hizmet alanımız hem nüfus hem de yüzölçümü olarak büyük bir artış gösterdi. Belediyemize bağlanan belde ve köylerimizin durumlarını tespit ettiğimizde çok büyük bir hizmet eksiğinin bunun da en başında yol probleminin geldiğini teşhis ettik ve hemen çalışmalara başladık" ifadelerini kullandı.
Güçlü belediye anlayışıyla, araç-gereç ve insan gücü altyapısı ile bugünlere hazırlıklı geldiklerini söyleyen Tollu, "Şu an ilçemizin her köşesinde çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. Bu noktada bizlere yardımcı olan, bizlerle birlikte olan tüm vatandaşlarımıza, gönüldaşlarımıza, tüm meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hep birlikte daha güzel bir Erdemli için çalışmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerimiz Erdemli'ye altın çağını yaşatıyor" dedi.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu an sıcak asfalt çalışmalarının Koyuncu Mahallesi Şehitler Sokakta devam ettiği, çalışmaların sırasıyla alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokaklarda devam edeceği vurgulandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş