Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Otomobil Alacakları Serinleten Kampanyalar

İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyet gösteren İsotlar Renault'un cazip imkanlarıyla otomobil sahibi olmak için son iki güne girildi

Otomobil Alacakları Serinleten Kampanyalar

Teknoloji   A+a-

Otomotiv sektöründe yarım asırlık deneyim ve güvenle müşterilerine hizmet veren İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyet gösteren İsotlar Renault'un cazip imkanlarıyla otomobil sahibi olmak için son iki güne girildi.
İsotlar Renault, Ağustos ayında Renault ya da Dacia binek otomobil satın alan müşterilerine, sıfır faizli kredi ve ilk taksiti 2016 yılında ödeme imkanını bir arada sunuyor. Kampanya kapsamında sıfır faiz, maksimum 15 bin TL kredi tutarı ve 15 ay ödeme seçeneği ile kullanılabiliyor. Bu seçeneğin üzerindeki kredi taleplerinde, maksimum 48 bin TL ve 48 ay olmak üzere, müşteriler yüzde 1,03 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında kullanılan kredilerin ilk taksit ödemesi, 2016 yılının Ocak ayında yapılıyor.
İsotlar Renault'un Ağustos ayında müşterileri için sunduğu diğer bir fırsat ise 18.000 TL ve 18 ay için sıfır faiz imkanı. Renault binek ya da tüm hafif ticari araç modellerinde geçerli olan bu fırsatta araç satın alanlar, maksimum 48.000 TL ve 48 ay olmak üzere, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,89, Maxxi Korumasız yüzde 0,95 faizle kredi imkanına sahip oluyor.
NAKİT İNDİRİM İMKANLARI
Otomotiv sektöründe sürekli kendini yenileyerek, yeni şube ve showroomlarıyla hizmet ağını genişleten İsotlar, Ağustos ayı finansman kampanyalarından yararlanmadan perakende binek otomobil satın alan Renault müşterilerine de cazip nakit alım indirimleri sunuluyor. Bu müşteriler, Megane Sport Tourer, Scenic ve Megane HB'lerde 4.000 TL, Symbol dizel versiyonda 3.250 TL, benzinli versiyonda 3.000 TL, Captur ve Clio Sport Tourer'larda 3.250 TL, Clio HB'lerde ise 2.250 TL nakit alım indiriminden yararlanıyorlar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş