Skip Navigation Links

Zirve'li Basketçiler Yeni Sezonun Startını Verdi

Türkiye Basketbol 2.Lig'i (TB2L) takımlarından Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı yeni sezonun startını verdi

Zirve'li Basketçiler Yeni Sezonun Startını Verdi

Spor   A+a-

Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsünde toplanan Yeşil-Beyazlılar sezonun ilk antrenmanını da Zirve Üniversitesi Spor Salonunda yaptı. Antrenör Osman Yağcı yönetiminde yapılan sezonun ilk antrenmanına tüm takım katıldı.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Osman Yağcı, "Uzun ve bolca dinlenmeyle geçen bir tatil döneminin ardından yeni sezonu açtık. Bu sezon da geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi önemli hedeflere ulaşma amacındayız. Bu vesileyle kadromuza yeni takviyeler yaptık. Kadromuzu daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben şimdiden yeni sezonun Zirve Üniversitesi ailesine kazasız, belasız, sakatlıklardan uzak ve başarı dolu bir sezon olmasını diliyorum" dedi.
Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emre Nakıboğlu, "Bugün itibariyle zorlu ve uzun bir sezonun açılışını yaptık. Bu yılki temel hedefimiz yarıştığımız her kulvarda en üst noktayı hedefleyerek başarıyı yakalamak. O nedenle yeni sezonun sporcularımız başta olmak üzere tüm Zirve ailesine hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet