Skip Navigation Links

Şehitkamil'de Şehit İsimleri Sonsuza Dek Yaşayacak

Şehitkamil Belediyesi,terör olaylarında şehit olan Gaziantepli güvenlik güçlerinin isimlerini parklara vermeye başladı

Şehitkamil'de Şehit İsimleri Sonsuza Dek Yaşayacak

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediyemiz parklara şehit isimlerini vererek, güvenlik güçlerimize vefa örneği gösterdiğini belirten Güvenevler Mahalle Muhtarı Uğur Gökçek, "Vatandaşlarımız şehit isimlerinin parklara verilmesinden çok mutlu oldular. Bu şehitlerimizin isimleri parklarımızda sonsuza dek yaşatılacak" dedi.
ŞEHİTKAMİL'DEN ŞEHİTLERE VEFA ÖRNEĞİ
Geçtiğimiz günlerde Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde Şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane isminin Arıl'daki sosyal tesise verilmesinden sonra ilçe sınırları içerisinde bulunan iki parka da şehitlerin isimleri verildi.
Şehitkamil ilçe sınırları içerisinde bulunan parklara terör olaylarında şehit olan P.Onb. Hacı Ali Kömürcü ve P. Komd. Er Hasan Gücük isimleri Şehitkamil'de sonsuza dek yaşatılacak.
Bu uygulamanın herkes tarafından beğenildiğini ve şehitlere vefa örneği olduğunu belirten Güvenevler Mahalle Muhtarı Uğur Gökçek, "Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan iki parkımıza şehitlerimizin isimleri verildi. Vatandaşlarımız şehit isimlerinin yaşatılacak olmasından dolayı çok mutlu oldular. Bundan sonraki yapılacak parklara da şehitlerimizin isimleri verilecek. Bu uygulamadan çok memnun kaldık. Umarım bir daha bu gibi hadiseler yaşanılmaz. Bu uygulamadan dolayı şahsım ve mahallem adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ederim" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet