Skip Navigation Links

Çetinkaya'dan Kızılay'a Kurban Bağışı

Çetinkaya Mağazaları Sahibi ve Kızılay Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çetinkaya da kurban vekaletini Kızılay'a verdi

Çetinkaya'dan Kızılay'a Kurban Bağışı

Gündem   A+a-

Türk Kızılayı'nın 2007 yılından bu yana geleneksel olarak sürdürdüğü "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası" bu yıl da "Kurban Vekaletinizle Tüm Yıl Bayram" sloganıyla hız kesmeden devam ediyor. Adana Valisi Mustafa Büyük'ün ilk bağışı yaptığı kampanyaya Çetinkaya Mağazaları Sahibi ve Kızılay Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çetinkaya da kurban vekaletini vererek katıldı.
KIZILAY BİZİM İÇİN DÜŞÜNÜYOR
Tüm Adanalıları Kızılay'a kurban bağışı vekaleti vermeye çağıran Çetinkaya Mağazaları Sahibi ve Kızılay Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çetinkaya, "Şehirde yaşayan vatandaşlarımızın kurban kesimi konusunda zorluk yaşamasına gerek yok. Etini vereceği kişiyi düşünmesine gerek yok. Kızılay bizim adımıza her şeyi düşünüyor ve ibadetimizin en güzel şekilde yerine gelmesini sağlıyor" dedi.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK
Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı, "Niyazi Bey Kızılayın altın madalyalı bağışçısı olarak her kampanyamızda canı gönülden yardım ederek örnek ve öncü davranış gösteriyor. Türk Kızılayı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Et ve Süt Kurumu Tesislerinde veteriner kontrolünden geçmiş kurbanlıklarınız, İslami şartlara uygun şekilde din görevlileri eşliğinde ve noter huzurunda kesilecektir. Kurban etleri Et ve Süt Kurumu işbirliğiyle konserve haline getirilerek tüm yıl boyunca gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Kurban paylaşmak demektir. İhtiyaç sahibinin sofrasına katık olmak demektir. İyiliği bulaştırmak demektir" diye konuştu.
BAĞIŞ NEREYE YAPILACAK?
Kurban bağışının Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin Ziraat Bankası Belediye Şubesi'ndeki 1783 Şube kodlu 1868-6039 Hesap Numarasına TR 17 0001 0017 8300 0018 6860 39 IBAN kodu ile yapılabileceği, dileyenlerin ise (0 322) 45719 23 veya (0 322) 454 72 99 numaralı telefonlara başvurabileceği belirtildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet