Skip Navigation Links

Çevreye Duyarlı Üniversite:Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi,çevreci projelere destek veriyor

Çevreye Duyarlı Üniversite:Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Yaşam   A+a-

Sosyal sorumluluk bilinciyle faaliyetlerini yürüten Kilis 7 Aralık Üniversitesi, araçlar için tasarladığı büzgülü pratik çöp torbasıyla doğaya karşı duyarlılığını bir kez daha gösterdi.
7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojileri Bölümü öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Fatime Erol, Öğretim Görevlisi Zehra Ünal, Öğretim Görevlisi . Gökmen Zor, bölüm öğrencileri, Rektör Yardımcısı ve MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Gül ile işbirliği içerisinde çevre temizliği konusunda farkındalık amacıyla araçlar için büzgülü pratik çöp torbası ve koltuk arkası cepliği tasarladı.
"Daha temiz bir çevre için araçta da çöpler çöp torbasına" sloganıyla üretilen büzgülü pratik çöp torbaları ve koltuk arkası cepliği 7 Aralık Üniversitesi'nde resmi araçlarda kullanılmaya başlandı.
Üretilen bu ürünlerin çevre duyarlılığı konusunda oldukça önemli bir örnek olduğunu belirten üniversite yetkilileri emeği geçenleri tebrik ettiler. Bu ürünleri talep etmek isteyen personelin de Tekstil Teknolojisi Bölümü Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Fatime Erol ile iletişime geçebileceğini belirttiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet