Skip Navigation Links

Başkan Şahin,Kaşmir Halı Tesislerini Gezdi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,Kaşmir halı tesislerini gezdi

Başkan Şahin,Kaşmir Halı Tesislerini Gezdi

Ekonomi   A+a-

Dünyanın en büyük halı markaları arasında yer alan Kaşmir Halı Üretim Tesisleri'nde incelemeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu'nu kutladı.
Şahin, Kaşmir Halı'nın üretim ve ihracatıyla ilgili bilgiler aldı. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu ile sektörün sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Şahin, üretim tesislerinde inceleme yaparken işçilerle de sohbet etti.
Topçuoğlu ailesinin Gaziantep ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sağlanan katkılar yanında ailenin eğitim ve sağlık başta olmak üzere birçok alanda yaptıkları hayır işleriyle de isimlerini sık sık duyurduklarını belirtti. Bir dünya markası olan Kaşmir Halının modern üretim tesislerinden de çok etkilendiğini ifade eden Başkan Şahin, sektörün gelişmesiyle ilgili belediyecilik anlamında Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşenleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu da, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Kaşmir Halı'da gerçekleştirdiği incelemelere Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Osman Toprak ve M.Durdu Yetkinşekerci ile Genel Sekreter Deniz Köken, Halkla İlişkiler Daire Başkanı Abdullah Aksoy da eşlik etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet