Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ASKON'dan Anadolu Gençlik Derneği'ne Ziyaret

ASKON Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri,Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal'ı ziyaret ettiler

ASKON'dan Anadolu Gençlik Derneği'ne Ziyaret

Gündem   A+a-

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal'ı ziyaret ettiler.
Ziyarete ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Başkan Yardımcısı İmam Gazali Hıradağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Kurtuluş Şengül katılırken, Recep Çalışkan, "Anadolu Gençlik, Türkiye'nin en aktif ve dinamik gençliğidir" dedi. Çalışkan sözlerinin devamında, yeryüzünde hakkı hakim kılmak için çalışan gençlik teşkilatının, Türkiye'nin teminatı olduğunu kaydederken, "Müslümanlar hakkın tesisi için çalışmak zorunda. Bizim görevimiz, sadece Türkiye için değil, tüm insanlık için çalışmak ve gayret etmektir" diye konuştu.
Ülkede ve dünyada kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında, Anadolu Gençlik Derneği olarak emek sahibi olduklarını belirten AGD Adana Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal, adaletin tesisinde kararlı, bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olduklarını kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş