Skip Navigation Links

'Kral Değil, Milletin Hizmetkârıyız!'

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ilçe başkanı, belediye meclis üyeleriyle ve partilileri ile birlikte İskenderun İlçe Teşkilatı'nda düzenl

Gündem   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ilçe başkanı, belediye meclis üyeleriyle ve partilileri ile birlikte İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilen referandum hakkında açıklamalarda bulunarak; “Hedefimiz 73 milyon insanımızı hukuk adına demokrasi adına daha ileriye götürmektir” dedi.
Karasayar “12 Eylül’de halkımız hür iradesini sandığa yansıtmıştır. Artık vatandaşımız düşünerek kararlarını vermektedir. Bizler milletin efendisi değil milletimizin hizmetkârıyız. Bu süreçten sonra yükümüz ve sorumluluğumuz daha da artmıştır. Demokrasi adına Türkiye Cumhuriyeti adına Hukuk adına önemli bir adım atılmıştır” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar parti binasında ilçe Başkanı Musa Kurşun İl genel meclis ve Belediye meclis üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında referandum sonrasında Demokrasi adına Türkiye Cumhuriyeti adına Hukuk adına önemli bir adım atıldığını belirtti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar “Demokrasi adına Türkiye Cumhuriyeti adına Hukuk adına halkımıza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Hedefimiz 73 milyon insanımızı hukuk adına demokrasi adına daha ileriye götürmektir. Halkımızın kararına saygı duyuyoruz. Çünkü hukukun ve demokrasinin önünün açılması için çok önemli bir adım atılmıştır ve halkımız hür iradesini sandığa koymuştur. Anayasa değişikliği paketine yüzde 58’le verdiği destekle halkımız ve milletimizin önü açılmıştır. Sürecin ardından Türkiye Cumhuriyeti ciddi kazanımlar elde etmiştir. 3-5 yıl sonra Türkiye çok farklı bir ülke olacaktır. Bu süreçten sonra yükümüz ve sorumluluğumuz daha da artmıştır. Bizler milletin efendisi değil milletimizin hizmetkârıyız. Bununda en güzel örneği 7 yıllık iktidarımızın başardıklarıdır. Bizler hiçbir zaman halkımıza krallık yapmadık yapsaydık eyer oylarımız her seçimde artmazdı. Ben tekrardan tüm bu süreçte durmadan çalışan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet