Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Büyükşehir Belediyesi,Engellileri Kırıkhan'da Buluşturdu

Hatay Büyükşehir Belediyesi,Hatay genelindeki engellileri Kırıkhan ilçesinde düzenlediği Engelsiz Kardeşlik programında bir araya getirdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi,Engellileri Kırıkhan'da Buluşturdu

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Kırıkhan Engelliler Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin ortaklaşa organize ettikleri Engelsiz Kardeşlik yemeğinde, Hatay genelindeki engelliler derneklerine mensup üyeler bir araya gelerek birliktelik yaşadılar.
Kırıkhan Çamlık mevkinde bulunan Atatürk Parkı'nda 2 bine yakın engelli, aileleriyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Gecede CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ve çok sayıda davetli de engellilere eşlik etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın rahatsızlığı dolayısıyla programa katılamadığı belirtildi.
Etkinliğe katılım gösteren engelli ve aileleri dışarıdan gelen dernek üyeleriyle sıcak bir ortamda sohbet ederken, geceyi düzenleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Kırıkhan Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş