Skip Navigation Links

Kızılay'a İlk Kurban Bağışı Vali Büyük'ten

Türk Kızılayı'nın 2007 yılından bu yana geleneksel olarak sürdürdüğü'Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası'çalışmaları Adana Şube Başkanlığı'nca da başlat

Kızılay'a İlk Kurban Bağışı Vali Büyük'ten

Yaşam   A+a-

Türk Kızılayı'nın 2007 yılından bu yana geleneksel olarak sürdürdüğü "Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası" çalışmaları Adana Şube Başkanlığı'nca da başlatıldı. Adana Valisi Mustafa Büyük, ilk kurban bağışını yaparak Kızılay'ın kampanyasına öncülük etti.
Kampanyanın başlaması nedeniyle Türk Kızılayı Adana Şube yönetimi ilk olarak Adana Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti. Valilik makamında yapılan ziyarete Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Çetinkaya, Reşat Karaca, Mahmut Nimet Dalkır katıldı. Ziyarette Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Adana Valisi Mustafa Büyük'e kampanya hakkında bilgiler verdi. Adana Valisi Mustafa Büyük de yaptığı konuşmasında,"Türk Kızılayı çalışma yaptığı her alanda her geçen dönemde yükselişte. İnsanlığa hizmette bu topraklar için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu. İnsanımızın bağış yapabileceği güvenilir bir kurum. Kurban kampanyasında da aynı başarı ve güvenilirliği sağlamakta. Günümüz koşullarında şehirde yaşayanlar için hem kurban kesimi hem de gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmek zor. Ben bu kampanyayı destekliyorum bu yıl da kurban ibadetimi Türk Kızılayı ile gerçekleştireceğim" dedi.
Vali Mustafa Büyük, daha sonra kurban vekaleti bedelini Ramazan Saygılı'ya vererek kampanyaya ilk bağışı gerçekleştirmiş oldu. Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise," İlk bağışın sayın Valimiz tarafından gerçekleştirilmiş olması bize kampanyamızın başında büyük moral desteği oldu. Sayın Valimiz'e verdiği bu destekten ötürü çok teşekkür ediyor, kurbanının hayırlı olmasını diliyoruz. "dedi. Saygılı, sözlerini "Bu kampanyanın en önemli tarafı dini vecibelere uygun, noter huzurunda kesimlerin yapılması ve ilimizde yetim, öksüz, kimsesiz yaşlı, çalışamayacak durumdaki engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere gerçekten ihtiyacı olan kişilere kavurma haline getirilen kurban etlerinin ulaştırılmasıdır. Kesimlerin yapıldığı yere göre bağış tutarı yurt içi 690 TL, yurt içi 435 TL. Bağış yapmak isteyenler şubemiz ile telefonla iletişime geçerek vekaletlerini Türk Kızılayı'na verebilirler." diye sürdürdü. Saygılı açıklamasında, kurban bağışının Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin Ziraat Bankası Belediye Şubesi'ndeki 1783 Şube kodlu 1868-6039 Hesap Numarasına TR 17 0001 0017 8300 0018 6860 39 IBAN kodu ile yapılabileceğini, dileyenlerin ise (0 322) 45719 23 veya (0 322) 454 72 99 numaralı telefonlara başvurabileceğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet