Skip Navigation Links

İMO Depremi Gündeminden Hiç Düşürmüyor..

Deprem konusunda yaptığı bilinçlendirmelerle adından sıkça söz ettiren İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası Hatay'ın 1. Derece deprem bölgesi olduğu h

Gündem   A+a-

 
İMO Depremi Gündeminden Hiç Düşürmüyor..
 
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Meslek içi Eğitim Seminerleri kapsamında, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yard. Doç.Dr. M.Kemal GENEŞ’in sunduğu ‘’Konut Tipi Çok Katlı Betonarme Yapıların Hasar Görebilirliğinin Aletsel Ve Sayısal Datalarının Birleştirilmesine ve Statik İtme Analizine Göre Belirlenmesi’’ konusunda yaptığı açıklamalar İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası ve diğer meslek odaları üyelerince ve Mustafa Kemal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerince dikkatle izlendi.
 
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Başkanı Bülent Seküçoğlu yaptığı açılış konuşmasında, Hatay’ın 1. derece deprem bölgesi olması sebebiyle teknik elemanların ve diğer meslek odalarının, meslek içi eğitime katılım sağlamaları hususundaki önemi dile getirerek 5 hafta boyunca devam edecek olan meslek içi eğitim seminerlerine katılımın sağlanması yararlı olacağını ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet