Skip Navigation Links

Halk İstiyor! Kırmızıoğlu ve Aykut’la Yeniden ..

Türkiye yeniden seçime gidiyor. 1 Kasım’da yapılacağı açıklanan erken genel seçimin hazırlıkları da tarihin kesinleşmesiyle birlikte başladı.

Halk İstiyor! Kırmızıoğlu ve Aykut’la Yeniden ..

Gündem   A+a-

7 Haziran seçimlerinden sonra halkla iç içe olmaya devam eden adaylar için bir sorun görünmüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 5 ve 7’nci sıradan aday olan Doktor Riyat  Kırmızıoğlu ile Ziraat Mühendisi İş insanı Sonay Aykut’un 7 Haziran seçimlerindeki  başarılı performansları ise hafızalardaki yerini koruyor.

Seçim kampanyalarında sıra dışı çıkışları, gönüllerde taht kuran konuşmaları ve davranışlarıyla Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut’un 1 Kasım seçimlerinde milletvekili aday listesinde ilk dört içerisinde yer almaları bekleniyor.

Özellikle CHP’nin oy patlaması yapan İskenderun, Arsuz ve  Belen ilçelerinde çalışmalarıyla takdir toplayan Kırmızıoğlu ve Aykut’un emekleri, Samandağ, Defne Antakya merkez ve Ova’da yaşanan hayal kırıklıkları nedeniyle heba olmuştu.

CHP Genel Merkezi’nin  7 Haziran seçimlerinden ders çıkararak listeyi yeniden gözden geçirmesi ve ilk dörtte Doktor Riyat Kırmızıoğlu ile Ziraat Mühendisi Sonay Aykut’a yer vermesi bekleniyor

Halkta karşılığı olan, bölgesi, ülkesi ve insanları için yeni projeler  üreten, gönüllerde taht kurmuş, mütevazılıkları ve çalışkanlıkları tescilli, 7 Haziran seçimlerinde bölgelerindeki oy patlamasıyla başarıları kayıtlara geçmiş iki isim olan Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut’un ilk dörtte yer alması, seçim kampanyalarındaki emeklerinin karşılığı olarak isteniyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet