Skip Navigation Links

Şehitkamil'den Muhtarlara Bilgisayar Desteği

Şehitkamil Belediyesi tarafından,ilçe genelinde bulunan 143 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar hediye edildi

Şehitkamil'den Muhtarlara Bilgisayar Desteği

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe genelinde bulunan 143 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar hediye edildi. Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milletin hayat standardını daha yukarıya çıkarabilmek adına muhtara bilgisayar dağıtımında bulunduklarını belirtti.
Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde düzenlenen bilgisayar dağıtım törenine, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları ve 143 mahalle muhtarı katıldı. Programın açış konuşmasını yapan Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, "Hukukun, yasaların bize verdiği yetkileri kullanarak, sorumluluğunu ve vebalini omuzlarında taşıdığımız insanımıza en hızlı ve en düşük maliyetle ulaştırmaktır. Bütün amacımız ve bütün gayemiz budur. Her zaman söylediğimiz gibi, vatandaşlarımızın devlet kurumundaki hizmetlerin temeli her zaman ilk olarak muhtarlıklardan başlar. Dolayısıyla bu imkanları da kullanmak suretiyle mesaimizi de bu uğurda vermek suretiyle sorumluluk sahamızda yaşayan vatandaşımıza en hızlı şekilde ihtiyaç duydukları hizmeti üretmektir. Bilgisayarları bu maksatla kullanacağız. Ben Şehitkamil Belediyemize sizlere vermiş olduğu bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum. Bu zamana kadarki fedakar hizmetlerinize daha çok katkı sağlamasını ve kolaylıklar getirmesini diliyorum" diye konuştu.
Fadıloğlu yaptığı konuşmada, "Sizler ile bizler birer ayrılmaz ikiliyiz. Hep birlikte hareket edeceğiz. Muhtarlarımızın hizmet kalitesini yükseltmek adına bugün bilgisayar dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu bilgisayarlar hem sizlerin işlerini kolaylaştıracak hem de vatandaşlarımız daha iyi bir şekilde hizmet almış olacak. Allah hep birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Ben tekrar bu bilgisayarların sizlere hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, işlerinizde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Yeni bilgisayarlarına kavuşan mahalle muhtarları ise, "Eski bilgisayarlarımızda zaman zaman sıkıntı ve sorunlar yaşıyorduk. Fakat bundan sonra dağıtılan bu bilgisayarlarla birlikte vatandaşlarımıza sunacağımız hizmet kalitemiz daha da yükselecek. Başkanımız sadece bilgisayar dağıtımı konusunda değil, her türlü sıkıntı ve isteklerimizi gidermek konusunda da ellerinden gelen gayreti göstermeye çalışıyor. Geçtiğimiz son iki dönem içerisinde bu ikinci kez Belediye Başkanımız bizlere bilgisayar dağıtımında bulunuyor. Bunun için Şehitkamil Belediye Başkanımıza bizlere vermiş olduğu bu anlamlı hediyelerinden dolayı şahsımız ve mahalle sakinlerimiz adına yürekten teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, muhtarlara yeni diz üstü bilgisayarlarını dağıttı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet