Skip Navigation Links

MMK-Atakaş'ın Galvanizleme Tesisi Hizmete Açıldı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde inşa edilen MMK Atakaş Dilovosı Tesisleri'nin galvanizleme hattı üretime açıldı.

Gündem   A+a-

 
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde inşa edilen MMK Atakaş Dilovosı Tesisleri'nin galvanizleme hattı üretime açıldı.
 
750 milyon dolar yıllık ciro hedefleyen tesisin açılışında konuşan MMK Atakaş Dilovosı Tesisleri Genel Müdürü Dursun Ali Yaşacan, 2008 yılında temeli atılan MMK Atakaş Dilovası Tesisleri'nde soğuk dilme, boy kesme, sıcak boy kesme, boyama hattı ve galvanizleme bölümlerinin yer aldığını söyledi. Yaşacan, "247 bin metrekare alan üzerine inşa edilen tesisin 70 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. 10 bin metrekare yeşil alanı olan tesislerde 320 kişi istihdam ediliyor. Yıllık 450 bin ton galvanizleme, 200
bin ton boyama, 130 bin ton soğuk dilme, boy kesme ve 150 bin ton sıcak boy kesme kapasitesi bulunan tesiste yıllık 750 milyon dolar hedefliyor" dedi.
Yeni üretime açılan galvanizleme hattıyla ilgili de bilgi veren Yaşacan, "Galvanizleme hattında 65 kişi istihdam edilecek. Yıllık 450 bin ton üretim kapasitesine sahip olan hatta, 0,25 - 3,00 milimetre arası kalınlıkta, 800 - 1.530 milimetre genişlikteki malzemelerle 60 ile 600 gram/metrekare kaplama hassasiyetinde galvaniz kaplanabiliyor" diye konuştu.
Konuşmaların adından aralarında MMK Atakaş Başkanvekili Sergey Ushakov'un da bulunduğu üst düzey yöneticiler ve davetliler hep birlikte hattın açılışı kurdelesini kesti. Davetliler ardından hep birlikte tesisi gezerek incelemelerde bulundu.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
SEYRANLAR TURİZM 24 Aralık 2013 Salı
Sayın ilgililer Gebzede faaliyet göstermekte olan şirketimizin iştigal alanı olan Personel taşımacılık işiyle ilgili,değerli firmanızla görüşmek istiyoruz.Mesajımızı değerlendirerek görüşmek için rendevu vermeniz bizi çok mutlu edecektir.İyi çalışmalar dileriz.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet