Skip Navigation Links

Engelsiz Yüzme Şöleni

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından engelli sporculara yönelik 'Engelsiz Yüzme Şöleni' düzenledi

Engelsiz Yüzme Şöleni

Spor   A+a-

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından engelli sporculara yönelik 'Engelsiz Yüzme Şöleni' düzenledi.
Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzu'nda engellilere yönelik düzenlenen 'Engelsiz Yüzme Şöleni' renkli görüntülere sahne oldu. Şölene Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Yüzme İl Temsilcisi Okan Terkin katıldı. Bedensel, Görme ve Zihinsel engelli olmak üzere 46 sporcunun katıldığı yüzme yarışlarında sporcular kıyasıya mücadele etti. Yarışların ardından ise dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Sporculara ödüllerini ise şölene katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Yüzme İl Temsilcisi Okan Terkin verdi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Gaziantep'te yaz okullarımıza katılan ve bünyemizde lisansı bulunan engelli sporcularımız ile engelleri aşmak için böyle bir şölen düzenledik. Sporcularımız hem spor yaptı hemde eğlendiler. Dereceye girenlere ise ödül olarak tshirt şapka ve madalya verdik. İnşallah engelleri aşmak için birçok etkinlik düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Yüzme Şöleni, çektirilen toplu fotoğrafın ardından ise son buldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet