Skip Navigation Links

Tahmazoğlu Muhtarlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Tahmazoğlu Muhtarlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.13 Mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Tahamazoğlu, muhtarlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beraberinde AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kurt ile birlikte 13 mahalle muhtarının katıldığı istişare toplantısına düzenledi. Kurban Baba Sosyal Tesisi'nde düzenlenen toplantıya, Sakarya, Savcılı, Süleymanşah, Yukarıbayır, Cumhuriyet, Çamlıca, Dumlupınar, Etiler, Hoşgör, Kahvelipınar, Kıbrıs, Kurbanbaba, Nuripazarbaşı Muhtarları katıldı.
Başkan Tahmazoğlu muhtarların sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmalarla ilgi bilgiler verdi. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar mahallelerindeki eksikleri söyleyerek Başkan Tahmazoğlu'ndan destek istedi.
"ŞAHİNBEY'DEN BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK"
AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, seçim öncesi ya da sonrası demeden tüm teşkilat olarak sahada olduklarını belirterek, "Allah'a şükür bu bağı, bu irtibatı hiç bir zaman kesmiyoruz ve gönül bağımızı her zaman koruyoruz. Bugün yine 13 mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Şahinbey Belediyemizin yerel hizmetlerde yaptığı başarısına bir kez daha tanık olduk. Bütün muhtarlarımız memnun bizim de Şahinbey'den beklentimiz çok yüksek. Özellikle şehrin yıkılarak yeniden yapılanması noktasında Şahinbey Belediyesi yeni bir çığır açtı. Bütün mahallelerde de bundan dolayı büyük bir teşekkür var ve beklenti var. Yapılan hizmetlerin insanları memnun ettiğinin herkes farkında. Bu hizmetlerin devamını muhtarlarımız ve insanlarımız yine AK Parti'den bekliyor. Durmak yok hizmete devam, çalışmaya devam. İnşallah yine belediyelerimizle yerel yönetimlerimizle hep beraber bu işlerde öncü olan bizler olacağız" dedi.
"UYGULAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"
AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise yapılan muhtarlar toplantısının yararlı bir uygulama olduğunu belirterek, "Ben Mehmet Başkanımıza böyle bir uygulama başlattığı için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor ve sorunların çözümlerini birlikte yakalıyoruz. Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.
"AMACIMIZ VATANDAŞLARA DAHA İYİ HİZMET SUNMAK"
Başkan Mehmet Tahmazoğlu da muhtarlarla yapılan toplantıların amacının Şahinbey'de ki vatandaşlara daha iyi hizmetler sunmak olduğunu söyledi. Muhtar aracılığı ile mahallerin eksiklerin tespit edilerek onarıldığını aktaran Başkan Tahmazoğlu, "Muhtarlarımızla istişare edip varsa taleplerini alıyoruz. Bizim o mahallelerde varsa planladığımız işler onları aktarıyoruz. Bir araya gelerek Şahinbey ilçemizin problemlerini çözüme kavuşturmak için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Böylelikle muhtarlarımızla ve halkımızla daha sıkı bir işbirliği içinde çalışma fırsatı buluyoruz. Muhtarlarımızda bu uygulamadan son derece memnun ve toplantılarımız çok verimli geçiyor. İnşallah 5 ayrı bölgede ki muhtarlarımızla önümüzdeki günlerde bir araya gelerek 10 gün içerisinde bu toplantılarımızı tamamlayacağız. Sonrasında yine mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz yine onlarla bilgi alışverişinde bulunarak taleplerini alacağız. Böylelikle Şahinbey ilçemizi çok daha ileriye taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz"
"TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLMALI"
Toplantıya katılan Savcılı Mahalle Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Başkanı Ökkeş Titiz de, yapılan toplantılardan son derece memnun olduklarını ifade etti. Başkan Tahmazoğlu ile bir araya gelerek güncel sorunları konuştuklarını dile getiren Titiz, "Sorunlarımızı masaya yatırıp ivedi olanları hemen çözme noktasında Başkanımıza ulaşmış durumdayız. Bu yapılan toplantıların sadece Gaziantep'e değil, bütün Türkiye'ye örnek olması gerektiği kanaatindeyim. Bu toplantıların devamına, sürekliliğinin gerektiğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantıya katılan muhtarlar ise, toplantının çok verimli geçtiğini mahallelerinin eksikliklerini anlatarak çözüm bulduklarını ifade ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet