Skip Navigation Links

Vatandaştan 112 Çalışanlarına Teşekkür

Gaziantep'te hastalanan torunu için 10 dakikada eve gelen 112 sağlık ekibine teşekkür eden dede,personele çiçek hediye etti

Vatandaştan 112 Çalışanlarına Teşekkür

Sağlık   A+a-

Gaziantep'te hastalanan torunu için 10 dakikada eve gelen 112 sağlık ekibine teşekkür eden dede, personele çiçek hediye etti.
Gaziantep Seyrantepe Mahallesi TOKİ evlerinde kalan 3 yaşındaki İbrahim Enes Güçlü'nün rahatsızlanması sonucu haber verilen acil sağlık ekipleri, 10 dakika içerisinde eve geldi. Bu duruma çok sevinen küçük İbrahim Enes'in dedesi Müslüm Doğan, 112 komuta merkezi çalışanlarına teşekkür ederek çiçek hediye etti.
Torunun evde ateşinin çıktığını ve bu nedenle acil sağlık ekiplerini aradığını ifade eden Müslüm Doğan, "Sevdiklerimize ulaşamadığımız yerde ben ambulansı aradım, 10 dakika içerisinde geldi. Sevdiğimle beraber hüzünlenen bir ambulans gördüm. Sayın başkanım ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hatasız olunmaz tabi ki, muhakkak hataları vardır. Onlar da sonuçta insan. Başlarında bir şeyler vardır. Uykusuz kalabilirler, lakin görevleri başında" şeklinde konuştu.
GÜNDE 7 BİN 600 GEREKSİZ ÇAĞRI
Günlük gerçek vakaların 400 olmasına karşın 8 bin çağrı aldıklarını ifade eden İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı, eskiden, vatandaşların 'nerede kaldınız' tepkisine maruz kalan acil sağlık ekiplerinin haberlerini yapıldığını söyleyerek, "Bugün bunun tam tersi, güzel bir konuyla ilgili buradayız. Yani vatandaşlarımız, nasıl memnun olmadıklarını bize iletiyorlarsa, memnun olduklarında da bize iletirlerse arkadaşlarımız motive olurlar, mutlu olurlar ve daha bir zevkle çalışırlar. Bu anlamda memnuniyetini dile getirdiği için arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Kendisine gerçekten bu Alicenap tavırları için tebrik ediyorum. Diğer vatandaşların da örnek olmasını diliyorum. En fazla 400 civarı gerçek vaka çıkmakta ve bizim arkadaşlarımız günlük 400 vakaya ayda bin 12 bin civarında vakaya gitmekte. Tabi ki bunların içinde çok az miktarda yanlış anlama veya değişik nedenlerle gecikmeler olabiliyor" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet