Skip Navigation Links

Başkan Savaş'tan Kutlama Yemeği..

HBB Bayanlar U 18 Su Topu Takımı Türkiye Kupası Finalleri’nde ilk beşe girerek 1. Lige yükselmesi münasebetiyle

Başkan Savaş'tan Kutlama Yemeği..

Magazin   A+a-

Turistik Hidro Tesisleri’nde bir yemek düzenlendi.

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından düzenlenen yemeğe, U 18 Su Topu Takımı antrenörü Mustafa Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, U 18 Su Topu Takımı ve sporcu aileleri katıldı.

 

07-09 Ağustos 2015 tarihleri arasında Manisa Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Kupası Finalleri’nde ilk beşe girerek 1. Lige yükselmeye hak kazanan U 18 Su Topu Takımı Antrenörü Mustafa Savaş: “Kurulalı çok kısa bir zaman oldu ve kurulduğumuz ilk günden bu yana tek hedefimiz 1. Lige çıkabilmekti. Şampiyona boyunca takım oyuncularım ve teknik heyet oldukça konsantre bir şekilde maçlarını oynadılar. Şimdi böylesine üstün bir başarıyı elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Artık Hatay Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımını tüm Türkiye tanıyacak. Ayrıca bugüne kadar spora ve sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve bizlere bu yemeği organize eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a sonsuz teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Oldukça sıcak bir aile havasında gerçekleşen yemekte başkan Savaş Hatay Büyükşehir Belediyesi U 18 Su Topu Takımı oyuncularıyla bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafları çekildi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet