Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adanaspor'un 'Kalbi' Yeni Sezona Hazır

PTT 1. Lig'e bu sezon yeni bir sayfa açarak 'Şampiyonluk' parolası ile giren Adanaspor'lu futbolcular kalp kontrolünden geçtiler

Adanaspor'un 'Kalbi' Yeni Sezona Hazır

Spor   A+a-

Geçen sezon arzu edilen başarıdan uzak kaldıkları PTT 1. Lig'e bu sezon yeni bir sayfa açarak "Şampiyonluk" parolası ile giren Adanaspor'lu futbolcular kalp kontrolünden geçtiler.
Futbolcuları çeşitli test ve muayenelerle sağlık kontrolünden geçiren Özel Adana Medline Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı Dr. Şükrü Karaca, oyuncularda herhangi bir probleme rastlanmadığını ifade etti. Uzm Dr.Şükrü Karaca,"Maç ve antrenmanlarda yüksek efor sarf eden sporcularda kalp sağlığı ile ilgili muayene ve kontroller çok önemli. Bu nedenle futbolcularımızı titiz biçimde muayeneden ve kontrollerden geçirdik. Futbolcularımızın hiç birisinde kalple ilgili herhangi bir rahatsızlığa rastlanmadı. Bu çok sevindirici. Adanaspor'un kalbi yeni sezonun heyecanına hazır. "dedi. Adanasporlu futbolcular ise geçen yıl yaşanan hayal kırıklığının aksine bu sezon taraftarlarla birlikte mutlu sona ulaşmak istediklerini kaydettiler. Adanasporlu futbolcular, "Kontrollerden sağlam çıktık. Artık maçlarda sahaya tüm yüreğimizi koyarak mücadele edeceğiz ve Adana'yı hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız" diye konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş