Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde Çalışanlar Bir Araya Geldi.

İskenderun Tapu Müdürlüğü çalışanları ile Kadastro Müdürlüğü çalışanları Psikolojik Danışmanlık ve Motivasyon Eğitimi'nde buluştular.

Gündem   A+a-

İskenderun Tapu Müdürlüğü çalışanları ile Kadastro Müdürlüğü çalışanları Psikolojik Danışmanlık ve Motivasyon Eğitimi’nde buluştular. İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerine Tapu Ve Kadastro 12. Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Tanyol, İskenderun Tapu Müdürü Ayhan Duran, Psikolojik Danışman Ahmet Alpaslan, Psikolojik danışman Gürkan Gür ile her iki müdürlüğün memur ve çalışanları katıldılar.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tapu Müdürü Ayhan Duran özetle;

“Değerli mesai arkadaşlarım. Bu gün iş ortamında stresin azaltılması, iş verimliliğini arttırıcı kapsamda yapacağımız bu çalışmadan, gelişmenin insan için ve ancak insanla birlikte mümkün olduğu ilkesinden hareketle Psikolojik eğitim ve motivasyon eğitiminin kamu sektöründe de uygulanması, çalışanların ve kurumunun mutluluğunu, gelişmesini sağlayacak önemli bir araçtır. Motivasyon adına sorumluluklarımızı etkin bir biçimde yerine getirmeli, hesap verebilirliği, şeffaflığı ve verimliliği en üst düzeyde yaşamalıyız. Bir çoğumuz bir çok konuda kendimizi yeterince motive olmuş hissetmeliyiz. Canımız bir şey yapmak istemeyebilir ya da yapılması gereken için yeterince çabalama isteğimiz olmayabilir. Oysa Motivasyon yaşamda mutluluk ve başarılı olmak için önemlidir” diye konuştu.

 

Müdür Duran’dan sonra konuşan Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Tanyol ise “Kurumumuzda kurulacak Kalite Yönetim Sistemi ile daha kaliteli hizmet üreterek hem çalışanlarımızın mutluluğunu hem de hizmet alanların memnuniyetini sağlamayı amaçlamaktayız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Psikolojik danışmanları Ahmet Alpaslan ile Gürkan Gür’ün slayt destekli sunumu başladı. Sunum başında iş stersi üzerinde duran danışman Alpaslan daha sonra diğer konuları sırayla işledi. Danışman Gürkan Gür’de sunumuyla, eğitime katılanları olabildiğince bilgilendirdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar