Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehit Astsubay Osmaniye'de Toprağa Verildi

Şehit Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek,memleketi olan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi

Şehit Astsubay Osmaniye'de Toprağa Verildi

Yerel   A+a-

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yol kesen terör örgütü PKK'lı teröristlere müdahalede bulunan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen askerlerden Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek, memleketi olan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı. Bingöl'ün Karlıova ilçesinde şehit düşen askerlerden Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek için önce görev yaptığı Bingöl'de tören yapıldı. Törenin ardından uçakla Adana'ya oradan da karayolu ile Osmaniye'nin Kadirli ilçesine getirilen şehit astsubay için Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı önünde tören yapıldı. Törende şehit astsubayın naaşı tören alanına getirilişinin ardından annesi Mahmude Gürlek, babası Hacı Gürlek ve bazı yakınları uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazının tören alanında kılınmasının ardından şehit astsubay Muhammed Gürlek'in cenazesi ilçeye bağlı Kösepınarı köyü Fındıcak Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Şehit Astsubay Muhammed Gürlek'in bekar olduğu ve 3 ay önce Bingöl'de göreve başladığı öğrenildi. Son zamanlarda artan terör olaylarında son 15 günde Osmaniye ili ise 5 şehit verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar