Skip Navigation Links

Bayram Öncesi Sosyal Marketten Çocuklara Destek

Geçtiğimiz günlerde açılan İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Gündem   A+a-


Geçtiğimiz günlerde açılan İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
Dün sabah saatlerinde Sosyal Markette bayram öncesinde çocuklara giysi yardımı almak üzere gelen vatandaşları İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek karşıladı. Başkan Civelek gelen vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek önemli bir projenin duyurusunda yaptı. Başkan Civelek Yapılması gerekenleri yapıyoruz, bu yardımlarımız daha önce söylediğim gibi bir dayanışma olarak kabul ediyoruz. Bu bir ihtiyaçtır, ihtiyaç fazlası olan giysileri hemşerilerimiz buraya getiriyor, ihtiyacı olanlar alıp gidiyor. Tekrar ediyorum bu bir ihtiyacın karşılanmasıdır. Belediyenin kapısı size her zaman açıktır. Halkımızın temel ihtiyaçlarını karşılanması zorunludur. Bu ancak sosyal devlet anlayışı ile uygarca insan onurunu ve saygınlığını gözeterek çözülebilir.” Başkan Civelek konuşmasına devam ile gelen vatandaşlara bir müjde verdi “ İçme suyu projemiz başlayacak. İki sene sonra musluğunuzu açtığınızda suyunu içebileceksiniz.” Şeklinde konuştu.
Konuşma sonrası Başkan Civelek ve eşi Ümran Civelek, çocuklara yeni kıyafetlerini giydirdi. Daha sonra görevliler önceden belirlenen çocuklara gerekli olan giysileri vererek çalışmalarını sürdürdü.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet