Skip Navigation Links

İskenderun Güvercini için güç birliği oluşturmak lazım

Hatay Turizm İl Müdürü Aysun Çakır, İskenderun'da turizmin canlanması için mutlak suretle deniz müzesi kurulması gerektiğine vurgu yaptı.

Gündem   A+a-


İskenderun Güvercini için güç birliği oluşturmak lazım
 
Hatay Turizm İl Müdürü Aysun Çakır, İskenderun’da turizmin canlanması için mutlak suretle deniz müzesi kurulması gerektiğine vurgu yaptı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nin girişimleri ile geçtiğimiz yıl başlatılan Güvercin Festivalinin şehrin tanıtımı için çok büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı. Turizm İl müdürü Aysun Çakır, İskenderun’da Vali Celalettin Lekesiz’in de katılımı ile Yörük Çadırında düzenlenen toplantı sonrası yaptığı açıklamasında, “İskenderun Güvercini şehrin tanıtımı için çok önemli. Bu bağlamda sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket edilmesi lazım. İskenderun Güvercini için atılacak adımlarda biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun yanında deniz şehri olan İskenderun’a bir deniz müzesi kurulmalıdır.” dedi. İskenderun Soğukoluk arasında kurulması planlanan Teleferik için de girişimlerin olduğunu belirten Turizm İl Müdürü Aysun Çakır, “Yaz aylarında sıcaktan bunalan vatandaşların gittikleri manzarası ve serin havası ile Hatay’ın en gözde yaylalarından biri olan Soğukoluk yaylasına kurulacak teleferik ile İskenderun bölgesinde turizm önemli ölçüde canlanacaktır” ifadesini kullandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet