Skip Navigation Links

Arsuz Erdem Kınay ve Merve Özbey'le Çoştu!

Arsuz Metin Cocktail'de sahne alan Türk besteci, ünlü Diskjokey ve aranjör Erdem Kınay ve Türk pop müziği sanatçısı Merve Özbey,

Arsuz Erdem Kınay ve Merve Özbey'le Çoştu!Web
TV

Magazin   A+a-

Arsuz Metin Cocktail'de sevenleriyle buluştu.

Hatay'ın renkli ve sıcak Arsuz İlçesi'nin ünlü Gece Kulübü Metin Cocktail'de Erdem Kınay ve Merve Özbey ikilisi yerli ve yabancı tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Mikslediği parçalarıyla Erdem Kınay, Merve Özbey sahne almadan önce performansıyla hayranlarını adeta coşturdu.

İşletmeciliğini Metin Toparlak’ın yaptığı, 1989 yılında Arsuz'da hizmete açılan ve bölgenin ilk Gece Kulübü olma özelliğini taşıyan Metin Cocktail, bu yaz gerçekleştirdiği birbirinden görkemli konserlerle yaza damgasını vurdu. Geçen haftalarda Hande Yener, Dj Sıla Özbek, Nilay Dorsa ve İrem Derici&Rıza Esendemir gibi ünlü isimleri ağırlayan gece kulübünde, dün gece Erdem Kınay ve Merve Özbey ikilisiyle 26. yıl kutlamalarında hız kesmedi.

Sürprizlerle dolu 26.Yıl Kutlaması'nda Metin Cocktail haftaya Ece Seçkin'i Ağırlıyor. Başarısıyla adını şehir sınırlarının dışına taşıyan gece kulübü, Türkiye'nin en ünlü sanatçılarını ve Dj'lerini Arsuz'da hayranlarıyla buluşturmaya devam edeceğinin sözünü verdi.

Arsuz Erdem Kınay ve Merve Özbey'le Çoştu! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet