Skip Navigation Links

Parkomat Uygulamasını 2 Caddeye Düşürürüz !!!

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya, İskenderun’un bir çok caddesi ile sokaklarında Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan

Parkomat Uygulamasını 2 Caddeye Düşürürüz !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Parkomat uygulamasını eleştirerek, “Madem İskenderun’daki parkomat uygulamasında cadde ve sokakları İskenderun Belediyesi gösterdi ve bu kararın altında Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in imzası var, o zaman yeniden bir karar çıkararak gönderir hataları düzeltiriz” dedi.

İskenderun’daki otoparklar ile cadde ve sokaklarda uygulanan parkomat konusu ile ilgili konuşan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya şöyle dedi:  “6360 sayılı yasayla büyükşehir belediyesinin görevlerinden bir tanesi de park yapmaktır. Bizim yaptığımız İskenderun'da yaptığımız çok güzel bir otopark var. Büyükşehir belediyesi buranın kendine devrini istiyor. Mevcut Ulucami caddesinde bulunan 1 tane otopark zaten kendilerine devredildi. Parkomatlarda ki amaç Ulucami ve Şehit Pamir caddesinde ki trafik yükünün azaltılması olabilir. Orada ki esnafın rahatlaması için ya da gelen vatandaşların rahatlıkla alışveriş yapabilmeleri için oraya cüz-i bir miktarla ilk 5-10 Dakikası ücretsiz olmak şartıyla olabilir. Daha fazla uzun süreli parketmek isteyen insanlarda otoparka gider. Büyükşehir belediyesi ne yapıyor? ne kadar ara yol yan yol varsa, hepsine parkomat koyuyor ve buna da diyor ki Seyfi Başkanın bize yazdığı yazıya göre yaptık diyorlar.

Allah razı olsun kendilerinden o zaman biz kendilerine tekrar bir yazı yazalım, sadece bu iki caddede istiyoruz diğer caddelerde istemiyoruz diye yazalım tekrar düzeltsinler. Bundan daha doğal bir talep daha olamaz..”

Parkomat Uygulamasını 2 Caddeye Düşürürüz !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet