Skip Navigation Links

Nizip'te Artan Hırsızlık Olayları Polisi Harekete Geçirdi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri,son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyardı

Nizip'te Artan Hırsızlık Olayları Polisi Harekete Geçirdi

Gündem   A+a-

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte havaların ısınmasından dolayı, evlerde balkon kapıları ve pencerelerin açık bırakılması, bölgede hırsızlık olaylarının artmasına neden oldu. Ayrıca son zamanlarda sık rastlanan bir diğer hırsızlık yönteminin ise, organize suç şebekesi şeklinde belirli şehirlerde faaliyet gösteren ve kendilerine seyyar satıcı ya da dilenci süsü veren şahıslarca gerçekleştirilen hırsızlık olayları olduğunu belirten polis ekipleri, vatandaşları bu konuda uyararak, konuyla ilgili bilgilerin yazılı olduğu broşür dağıttı.
Meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve hırsızlara suç üstü baskınlarının gerçekleşmesi açısından, güvenlik kameraları ve alarm sistemlerin önemini belirten polis ekipleri bu konuda işyeri sahiplerini uyardı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet