Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Taşeron İşçilerinden Başkan Tarhan'a Destek

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a,belediyede çalışan taşeron işçilerinden sürpriz bir destek geldi

Taşeron İşçilerinden Başkan Tarhan'a Destek

Gündem   A+a-

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a, belediyede çalışan taşeron işçilerinden sürpriz bir destek geldi. Belediye binası önünde 'Emek Dostu Başkanımızın Yanındayız' yazılı pankart açan DİSK Genel-İş üyesi işçiler, son günlerde hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Başkan Tarhan'a destek verdi.
Mezitli Belediyesi'nde çalışan DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası Mersin Şubesi'ne üye taşeron işçileri, bugün kırmızı önlükler giyerek belediye binası önünde toplandı. Burada 'Emek Dostu Başkanımızın Yanındayız' yazılı pankart açan taşeron işçileri, Başkan Tarhan'a yönelik iddiaların iftira olduğunu öne sürerek, tepkilerini dile getirdiler.
İşçiler adına belediye önünde bir açıklama yapan Genel-İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, Mezitli Belediyesi'nde çalışan işçilerin, Tarhan'a yönelik iddia ve eleştiriler karşısında açıklama yapma gereği duyduklarını söyledi. "Bizler bu haksızlık, hukuksuzluk karsısında her alanda olduğu gibi emek dostu Sayın Neşet Tarhan'ın da yanında olma gereğini duyuyoruz" diyen Göksoy, şunları söyledi: "Çünkü biz emekçiler, Sayın Tarhan'ı 1 Mayıslarda ailesiyle beraber işçilerinin önünde yürürken tanıyoruz. Sayın Neşet Tarhan'ı eylemlerimizde, etkinliklerimizde en önde destek sunan belediye başkanı olarak tanıyoruz. Biz Neşet Tarhan'ı 30 yıllık belediye deneyimi ve eski belediyeci olması ile beraber şimdiye kadar herhangi bir kirliliğe bulaşmaması ile tanıyoruz. Biz Neşet Tarhan'ı 8 ay işçi direnişlerimizde her türlü katkısıyla işçinin, emekçinin yanında olarak tanıyoruz" dedi.
Son zamanlarda Başkan Tarhan'la ilgili bazı iddiaların dile getirildiğini ve çamur atıldığını öne süren Göksoy, "Bu ülkenin yargısı, denetleyicisi, Sayıştay'ı, müfettişi var. Kimse kendisini bu ülkenin yargısının, denetçisinin, müfettişinin yerine koymasın. Onun için biz Neşet Tarhan'ın yanında olduğumuzu, desteklediğimizi bir kez daha deklare ediyoruz. Kendisinin yanında olduğumuzu ve emek dostu olarak bildiğimizi bir kez daha haykırıyorum" ifadelerini kullandı.
İşçinin, her şeyi en şeffaf, en objektif gören kesim olduğunu vurgulayan Göksoy, Mezitli Belediyesi'nde çalışan taşeron işçilerin gösterdiği bu duyarlılığa da teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş