Skip Navigation Links

Kayınbabasını Vuran Cezaevi Firarisi Polisden Kaçamadı

Balıkesir'de kayınbabasını vurup ağır yaraladıktan sonra tutulduğu cezaevinden kaçan damat,Adana polisi tarafından yakalandı

Kayınbabasını Vuran Cezaevi Firarisi Polisden Kaçamadı

Gündem   A+a-

Balıkesir'de kayınbabasını vurup ağır yaraladıktan sonra tutulduğu cezaevinden kaçan damat, Adana polisi tarafından yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Zaffer Özden (29) ile Şeyma Balas 7 yıl önce evlendi. Bu evlilikten çiftin bir çocuğu oldu. Ancak çift, anlaşamayarak 2011 yılında boşandı. Şeyma Balas, çocuğunu da alarak Balıkesir'deki baba evine gitti. Özden ise çocuğunu görmek için eşinden ayrıldıktan bir süre sonra peşinden Balıkesir'e gitti ancak kayınbabası Mehmet Balas çocuğunu görmesine izin vermedi. Bunun üzerine öfkelenen damat Zaffer Özden, tabancayla kayınbabasını yaralayıp kaçtı. Kayınbaba Balas, yaklaşık 1 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra iyileşti. Zanlı damat ise yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 10 yıl 10 ay hapis cezası alan Özden, Balıkesir Cezaevi'nde yatarken bir yolunu bulup kaçtı. Hükümlünün kaçması üzerine Türkiye genelinde ilgili birimlere fotoğrafı gönderilerek yakalanması için talimat verildi. 4 yıldır aranan Özden'in Adana'ya geldiği tespit edildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri de Özden'in bulunduğu Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıd Mahallesi'ndeki adresi tespit ederek operasyon yaptı. Yapılan operasyonda Özden yakalanarak emniyete getirildi. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Özden önce adliyeye, daha sonra cezaevine götürüldü.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet