Skip Navigation Links

Silifke Belediyesinden Sosyal Alanlara Kamelya

Silifke Belediyesi,ilçe genelindeki toplu konut,park,ören yerleri,okul ve cami gibi sosyal alanlara kamelyalar kurarak,vatandaşların hizmetine sunmaya

Silifke Belediyesinden Sosyal Alanlara Kamelya

Yaşam   A+a-

Silifke Belediyesi, ilçe genelindeki toplu konut, park, ören yerleri, okul ve cami gibi sosyal alanlara kamelyalar kurarak, vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Sosyal alanlara kurulan modern kamelyalar estetik görünümleri ile vatandaşlarında beğenisini kazanıyor.
Silifke Belediyesi, vatandaşların dış mekanlarda dinlenebilmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için bünyesindeki marangozhanesinde kendi ekip ve ekipmanları ile kamelya üretimine devam ediyor.
Silifke'nin 88 mahallesiyle değişen ve modernleşen bir ilçe olacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Şehir merkezimiz ile mahallelerimizde yer alan ortak kullanım alanlarına modern kamelyalar yapmaya devam ediyoruz. Bununla da kalmayıp oturma bankları ve vatandaşlarımızın dinlenerek, sohbet edebilecekleri ahşaptan köşklerde yapıyoruz. Bu mekanlarda kamelyaların yerleştirileceği alanları bordürle çevirerek, zeminine kilit parke taş döşenmek suretiyle kaideler yapılıyor. Bu sayede nezih bir ortamda piknik yapmak isteyen vatandaşlarımıza doğal ortamlarda oluşturuluyor. Şuan çalışmalarımız her bölgede yoğun olarak devam etmektedir. Belediyemizin hizmet eli, Silifke'mizin en ücra köşelerine kadar uzanabilmektedir. Her birimimiz, vatandaşlarımızın sorunlarına, sıkıntılarına yetişmek ve onların yararına olacak çalışmaları yapmak için büyük çaba harcıyoruz. Sosyal alanlarımıza kazandırdığımız hizmetlerin ilçemiz halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet