Skip Navigation Links

Gölette Boğulan Çocuğun Cesedi 1 Gün Sonra Bulundu

14 yaşındaki Yakup Can, serinlemek için girdiği gölette boğularak hayatını kaybetti. Yakup Can'ın cansız bedeni, 1 gün sonra bulundu.

Gölette Boğulan Çocuğun Cesedi 1 Gün Sonra Bulundu

Adana   A+a-

Osmaniye'de serinlemek için Karaçay deresi üzerinde kurulu gölete giren 14 yaşındaki Yakup Can isimli çocuğun cesedi 1 gün sonra bulundu.
Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Karaçay deresi üzerinde bulunan gölete giren 14 yaşındaki Yakup Can, bir süre sonra suyun içinde gözden kayboldu. Can'ın arkadaşları çevrede bulunanlara "arkadaşımız gölette boğuldu" diyerek olay yerinden uzaklaştılar. İhbar üzerine olay yerine AFAD ve sualtı dalgıç polisler gelerek gölet içerisinde arama yaptılar. Göletin kenarında Yakup Can'a ait olduğu belirlenen pantolon, terlik ve tişört bulan kurtarma ekipleri, ilk gün aramada Can'ın cesedine ulaşamadılar. Sabah olmasıyla birlikte devam eden aramalar sonucu çocuğun cesedi, göletin 500 metre aşağı tarafında suyun içerisinde bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Yakup Can'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet