Skip Navigation Links

DTO Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştular

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi üyeler arası birlik ve beraberlik duygusunu artırmaya yönelik 'Dayanışma Yemeği' programı düzenledi.

Gündem   A+a-

 
 
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi üyeler arası birlik ve beraberlik duygusunu artırmaya yönelik ‘Dayanışma Yemeği’ programı düzenledi.
Beyaz Saray Restaurant’da oldukça neşeli ve hareketli geçen yemekte Şube Başkanı Bülent Kavsak ve Genel Sekreter Ahmet Temel Süerdem misafirlerle tek tek ilgilendi. Dayanışma yemeği Programı’na yoğun ilgi gösteren üyeler genelde ekonomi ağırlıklı sohbetlerle stres atarlarken gecede konuşan Başkan Kavsak, birlik ve beraberlik duygusunu artırmaya yönelik düzenlenen Dayanışma Yemeği programına katılan herkese teşekkür etti. Kavsak, göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirilen faaliyetler, etkinlikler ve toplantılar hakkında bilgiler vererek, “Dayanışma içerisinde olursak hem kendimize hem de toplumumuza yarar sağlaya biliriz” dedi.
Geceye katılan üyelerde, “İnsanların bir araya gelerek düşüncelerini paylaşması, kaynaşması önemli. Bu durum bizim her zaman özlediğimiz bir ortam. Böyle bir organizasyonu yaptığınız için teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet