Skip Navigation Links

Halk Eğitim Merkezinde Belge Töreni Düzenlendi

Dörtyol Halk Eğitim Merkezinde dün düzenlenen törenle Satış Elemanı Yetiştirme Kursu ve Yetki Belgeli Ustalık Eğitimini tamamlayan 149 kursiyere belge

Gündem   A+a-

 
Halk Eğitim Merkezinde Belge Töreni Düzenlendi
 
Dörtyol Halk Eğitim Merkezinde dün düzenlenen törenle Satış Elemanı Yetiştirme Kursu ve Yetki Belgeli Ustalık Eğitimini tamamlayan 149 kursiyere belgeleri verildi.
Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Küçük, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılarının katıldığı belge töreninde yürütülen kurslar hakkında bilgiler verildi ve halk eğitimin önemine değinildi.
Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Küçük tamamlanan kurslar hakkında bilgiler verirken; “Satış Elemanı Yetiştirme Kursumuz 26/09/2011 tarihinde 23 kişiyle başlamış, 312 saatlik kurs 29/12/2011 tarihinde tamamlanarak bu gün kursiyerlerin tamamına mesleki eğitim kanunu kapsamında belgeleri verilecektir.” dedi.
Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Küçük, 3194 sayılı imar kanunu kapsamında 01/01/2012 tarihinden itibaren inşaat ve tesisat işlerinde yetki belgesi olmayanların çalıştırılmasının yasaklanmış olduğunu da belirterek, “Bu kapsamda 29 ayrı branşta açılmış olan kurslarımızda ilk etapta 126 kursiyerimiz belge almaya hak kazanmış, kurslarımız 2015 yılına kadar da devam edecektir.” dedi.
Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’ te yaptığı açıklamada verilen kurslar sayesinde kursiyerlerin emniyet kurallarına daha fazla riayet ederek çok daha kaliteli hizmet üretecek aşamaya geldiklerini belirterek; “Eğitim artık ömür boyu süren bir olgu. Bu süreç beşikten başlayıp mezara kadar devam etmekte. Avrupa standartlarında bilgi ve beceriyle donanmış olarak bu kursları tamamladınız. Başta kursları düzenleyen personellerimizi ve siz değerli kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Özveriyle katıldığınız bu kurslarda icra ettiğiniz sanatı artık belgeli olarak sürdüreceksiniz. Hepinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet