Skip Navigation Links

Bulut'tan Sözütek'e Tebrik Ve Başsağlığı

CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut,yönetim kurulu kararıyla Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine getirilen Nihat Sözütek

Bulut'tan Sözütek'e Tebrik Ve Başsağlığı

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, yönetim kurulu kararıyla Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine getirilen Nihat Sözütek'i ziyaret etti. Bulut, Sözütek'e yeni görevinde başarı, merhum Birlik Başkanı Kazım Barışık için de başsağlığı dileklerini iletti.
Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile birliğe bağlı bazı oda başkanları ve CHP İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette İl Başkanı Bulut, Kazım Barışık'ın adının Kocavezir İş Merkezi'ne yakın bir bulvarda yaşatılması gerektiğini söyledi. Esnafın sorunlarının her geçen gün katlanarak arttığını belirten Bulut, bu sorunların çözümü noktasında yapılacak girişimlere CHP Adana İl Örgütü olarak destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.
"BARIŞIK'A LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"
Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ise Kazım Barışık'ın yeri doldurulamaz bir insan olduğunu ifade etti. Barışık'ın vefatının esnafı derinden üzdüğünü dile getiren Sözütek, Barışık'a layık olmak için canla başla çalışacaklarını söyledi.
SURİYELİLERİN KAYITDIŞI İŞYERLERİ ESNAFI VURUYOR
Adanalı esnafın sorunları hakkında bilgiler de veren Sözütek, kentteki ulaşım sorununa dikkati çekti, Suriyeli sığınmacıların açtığı kayıtdışı işyerlerinin yerli esnafa verdiği zararları aktardı. Vergisini ve primini düzenli olarak ödeyen esnafın haksız rekabetle karşı karşıya olduğunu dile getiren Sözütek, sorunun boyutunun her geçen gün büyüdüğünü vurguladı.
ELEKTRİK KESİNTİLERİ MAĞDUR EDİYOR
Son günlerde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin de esnafı sıkıntıya soktuğuna dikkati çeken Sözütek, elektrik kesintileri nedeniyle, buzdolapları, elektrikli cihazları ve ürünleri zarar gören esnafla birlikte vatandaşların da mağdur olduğunu sözlerine ekledi. 7
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet