Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehitkamil'de Ev Hanımları Okuma Yazma Öğreniyor

Şehitkamil Belediyesi Eyüp Sultan Sosyal Tesisi Aile Eğitim Merkezinde hanımlar,okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor

Şehitkamil'de Ev Hanımları Okuma Yazma Öğreniyor

Eğitim   A+a-

Şehitkamil Belediyesi Eyüp Sultan Sosyal Tesisi Aile Eğitim Merkezinde hanımlar, okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor. Birinci dönem kursunu başarıyla bitiren kursiyerler, öğrenmenin yaşının olmadığını söylediler.
Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Aile Eğitim Merkezleri, ev hanımlarına yönelik açtığı okuma yazma kurslarıyla hanımların okuma yazma öğrenmelerini sağlıyor. Eyüp Sultan Sosyal Tesisi Aile Merkezinde eğitim alan 20 kursiyer, birinci dönemi başarıyla tamamladı. Eylül ayında başlayacak olan ikinci dönem kursuna başlayacağını belirten İslim Uçan, "Zamanında çeşitli sebeplerden dolayı okula gidemedim, gidemediğim içinde okuma ve yazmayı hiç bilmiyordum. Belediyemizin okuma yazma kursunu açtığını duyunca hemen başvurumu yaptım ve düzenli bir şekilde kurslara katıldım. 40 yaşında 6 çocuk annesiyim, okuma yazma kursuna gelerek, burada okuma yazma öğrendim. Burada geldikten sonra ismimi yazmayı öğrendim, daha sonra ise her şeyi yazmayı öğrendim. Açılacak kurslara mutlaka katılarak okuma ve yazmamı geliştireceğim. Burada verilen eğitimden çok memnunuz. Okuma yazma bilmeyen herkesin Şehitkamil Sosyal Tesislerinde açılan okuma yazma kurslarına kesinlikle katılmalarını tavsiye ediyorum. Eskiden durakları bilmiyorduk, otobüslere tek başımıza binemiyorduk, şimdi ise tek başımıza tüm işimizi görebiliyoruz. Burada verilen eğitim gerçekten çok güzel. Bizlere bu imkanı sağladığı için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş