Skip Navigation Links

MHP Adana'dan Şehitlere Mevlid-i Şerif

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı,şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenledi

MHP Adana'dan Şehitlere Mevlid-i Şerif

Gündem   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
MHP Adana İl Başkanlığı, artan terör olaylarında şehit düşen polis ve askerler için mevlid-i şerif programı tertip etti.
İl binasında okutulan programda MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Cevheribucak, ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda partili hazır bulundu.
Mevlid-i Şerif programında aşr-ı şerif okunarak, şehitlerin mübarek ruhları şad edildi. Şehitlerin yanısıra yapılan dualarda ülkenin ve milletin huzur ve bekası için niyazlarda bulunuldu.
Edilen dualardan sonra ecir ve sevabı şehitlere olmak üzere mevlid yemeği ikram edildi.
Programın sonunda konuşma yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "PKK terör örgütünden özgürlük savaşçısı ve demokrasi havarisi çıkarmaya çalışanlar çuvallamıştır" dedi.
SORUN AKP'nin MİLLİ DEĞER YOKSUNLUĞU
AKP'nin terör ve uzantıları karşısındaki iş bilmezliği, milli değerlerden yoksunluğu hainlerin güçlenmesine ve alan hakimiyetlerini genişletmesine vesile olduğunu savunan Baş, "13 yıllık AKP iktidarı döneminde teröristlerin ayağına mahkemeler götürülmüş, yapılan tüm ihanete göz yumulmuş, medyanın köşe başları 'dili kanlı'lara teslim edilmiş, şerefsizler allanmış pullanmış ve servis edilmiştir. PKK'nın siyasallaşmasına yönelik adımlar dur durak bilmeden hızlıca atılmıstır" diye konuştu.
TÜRK MİLLETİ "ARTIK ŞEHİT GELMEYECEK" DİYE KANDIRILDI
Çözüm süreci denen 'çözülme süreci'nde terör örgütünün militan sayısını artırdığını ve yapacağı saldırıları planladığını ifade eden Yusuf Baş, "Silahlı kuvvetlerin kışlasına, Emniyet teşkilatının karakollara çekilmesiyle boşalan her alana terör örgütü yuvalanmıştır. Türk Milleti 'artık şehit gelmeyecek' diye altı boş laflarla kandırılırken, eli kanlı terör örgütü ve uzantıları milletimizin gözü önünde kirli faaliyetlerini artırmışlardır. Terörist başı 'danışma kurulu' haline getirilerek Türkiye'de siyasete yön vermeye başlamıştır. AKP hükümeti, geçen 13 yılda Türk Milletinin iradesine aykırı davranak terör örgütünün 'çözüm süreci zarar görmesi' diyerek dağlardan şehire inmesine neden olmuştur" dedi.
ALLAH MİLLETİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN
Başkan Baş, sözlerini şu ifadelerle bitirdi:
"Duam şudur, devletimizi yönetenler, bunca yanlış politikalardan bir an önce dönsün. Okuttuğumuz Kuran-ı Kerim'i Yüce Rabbim kabul etsin. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için görev yaparken Şehit düşen bütün askerimizin, polisimizin ve kalpleri vatan için çarpan vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun. Yüce Rabbim, kederli ailelerine sabırlar versin. Allah milletimize güç kuvvet versin. Aziz milletimizin başı sağolsun"
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet