Skip Navigation Links

İntihar Eden Annesinin Başında Ayrılamadı

Adana'da trenin önüne atlayarak intihar eden kadının oğlu,paramparça olan annesinin yanı başında dakikalarca bekleyip ağladı

İntihar Eden Annesinin Başında Ayrılamadı

Yerel   A+a-

Adana'da trenin önüne atlayarak intihar eden kadının oğlu, paramparça olan annesinin yanı başında dakikalarca bekleyip ağladı.
Olay, Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları olan 46 yaşındaki Hayriye Hünerliyiğit, Fevzipaşa Mahallesi'ndeki evinden sabah saat 10.00 sıralarında çıkıp hemen yakındaki hemzemin geçidin kenarına geldi. Burada seyyar kebapçıda bir süre oturup etrafı seyreden Hünerliyiğit, rayların yanına yaklaşarak tren geldiğinde birden önüne atladı. Trenin altında kalan kadın paramparça olarak hayatını kaybetti. Bu arada vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının oğlu Yılmaz Hünerliyiğit ise evden seslere çıkarak olay yerine geldiğinde annesinin trenin altında kalarak paramparça olduğunu gördü. Genç, annesinin yanında oturarak gözyaşlarına boğuldu. Acılı genci polis teselli etmeye çalıştı. Yılmaz Hünerliyiğit annesinin başında diz çöküp dakikalarca ayağa kalkmadı. Olay yeri inceleme ekibinin gelmesiyle polis, genci ikna ederek annesinin başından kaldırıp olay yerinden uzaklaştırdı. Acılı gence sağlık ekipleri müdahale ederek sakinleştirmeye çalıştı. Kadının intihar ettiği anı gören hemzemin geçit görevlisi ise şoka girdi. Polisin incelemesinin ardından kadının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Hünerliyiğit'in intihar etmeden önce geldiği kebapçı dükkanının sahibi Bedriye Kusin, "Ben kendisini tanıyorum ama bugün çok tedirgin bir haldeydi. Bir garip davranıyordu. Bir süre oturduktan sonra kalkmış gitmiş, ben kalktığını görmedim. Trenin altına atlayarak intihar etmiş" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet