Skip Navigation Links

Konukoğlu'ndan Kutlama

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu,Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Gaziantepli 3 firmayı kutlay

Konukoğlu'ndan Kutlama

Ekonomi   A+a-

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Gaziantepli 3 firmayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan ''Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri Yarışması - Türkiye 100" sonuçlandı.
Satış gelirlerindeki artış hızına göre belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında, Gaziantep'ten de 3 firma yer aldı. Gaziantepli firmalar Işık Ahşap Profil 82'inci, Aktif Tekstil 96'ıncı ve Mespa Sağlık Malzemeleri 97'inci sıradan listeye yerleşti.
İstanbul'da düzenlenen törenle ödüllerini alan Gaziantepli firma temsilcilerini kutlayan GSO Başkanı Adil Konukoğlu, ''Adını bu önemli listeye yazdıran firmalarımızı tebrik ediyor, Gaziantep ve ülke ekonomisine katkılarının artarak devam etmesini diliyorum'' dedi.
Gaziantepli sanayiciler olarak her koşulda yatırım yapmaya, üretmeye ve istihdam sağlamaya devam ettiklerine vurgu yapan Konukoğlu, bu başarının arkasında çalışan her kesimin emeği bulunduğunu kaydetti.
''Ülkemiz sanayisi, kalkınması ve gelişmesinin lokomotif bir şehriyiz. Bundan sonraki yıllarda da firma sayımızın artacağına inanıyorum'' diyen Konukoğlu, özel sektör dinamizminin büyümenin temel gücü olduğunu, girişimci ruhun ve firmaların akılcı büyümesinin desteklenmesinin ülkemizi hedeflerine daha hızlı ulaştıracağını sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet