Skip Navigation Links

Dış Ticaret Eğitimi Alanlara Sertifika

Kilis Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kursları katılanlara sertifakaları verildi.

Dış Ticaret Eğitimi Alanlara Sertifika

Ekonomi   A+a-

İpekyolu Kalkınma Ajansı Teknik Destek programı kapsamında desteklenen "Kilis Ekonomisi İhracatla Büyüyor Projesi" kapsamında Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi'nin sona ermesi nedeniyle sertifika töreni düzenlendi.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şentürk tarafından verilen 40 saatlik eğitime toplam 38 katılımcı iştirak ederken 23 katılımcı sertifika almaya hak kazandı.
Sertifika almaya hak kazanan katılımcılara sertifikaları Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş tarafından verildi.
Düzenlenen törende sertifika alan katılımcılara başarılar dileyen KİTSO Başkanı Öndeş, "Bu eğitimde almış olduğunuz bilgilerin iş hayatınızda yeni başarılara vesile olmasını dilerim. Ülkemizin Ortadoğu'ya açılan kapısı konumunda bulunan ilimizin, bu ülkelere gerçekleştirilen ihracattan daha fazla pay alması ve dış ticaret alanında deneyimli personel yetiştirilmesi amaçlanarak düzenlenen bu eğitimin sizlere ve ilimiz ekonomisine olumlu katkılar sağlayacağını ümit ediyorum" dedi.
Eğitimin düzenlenmesinde katkılarından dolayı İpekyolu Kalkınma Ajansına, 7 Aralık Üniversitesine, eğitimi veren Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şentürk ve katılımcılara teşekkür eden KİTSO Başkanı Öndeş'in başarılı olan kursiyerlere sertifikalarını takdim etmesi ile törene son verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet