Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ekinciler Holding Zirvesi İskenderun’da Buluştu..

Ekinciler Holding İcra Kurulu Başkanı ve üyeleri ile şirket üst düzey yöneticileriyle birlikte bir araya geldikleri

Ekinciler Holding Zirvesi İskenderun’da Buluştu..

Ekonomi   A+a-

yemekte holdingin geleceğine ilişkin değerlendirmeler yaptılar.

Türkiye’nin saygın kuruluşlarından Ekinciler Holding, işletmelerinin yönetim kademelerindeki isimlerle yemekte bir araya geldi.

Ekinciler Holding’in zirvesindeki isimlerin İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren tesislerin yöneticileriyle bir araya geldiği yemek, oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.

 Ekinciler Holding İcra Kurulu Başkanı Haluk Ekinci, Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Holding İcra Kurulu Üyesi Ramazan Aktaş, Holding İcra Kurulu Üyesi Ömür Sükan, İcra Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri İlker Eker, Ekinciler Demir Çelik San.A.Ş. Genel Müdürü Fatih Keseroğlu, Ekintaş Genel Müdürü Önder Özdeş, Ekinciler Demir Çelik San.A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu, İhracat Müdürü Demirhan Ekinci’nin bir araya geldikleri yemekte holdingin geleceğine ilişkin değerlendirmeler yaptılar.

Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi atmosferin ekonomiye yansımalarının da masaya yatırıldığı öğrenilen Ekinciler Holding zirvesinde, holdingin geleceğine ilişkin kararların da alındığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş