Skip Navigation Links

Arsuz Yolunda Kavşaklar Ölüm Kusuyor..

Karayolları Genel Müdürlüğü, Trafik Kusuru olarak bir çok kurum ve kuruluş tarafından resmi yazışmalarda belirtilen

Arsuz Yolunda Kavşaklar Ölüm Kusuyor.. Web
TV

Arsuz   A+a-

kavşak düzenlemelerine neden çözüm üretmiyor?En kısa sürede çözüm üretilemediği takdirde Arsuz yolunda onlarca kişinin daha ölmesi kaçınılmaz bir son olarak görünüyor.

 

Arsuz Yolunda Kavşaklar Ölüm Kusuyor..

Çilesi bitmeyen Arsuz yolunda çalışmalar bitme noktasına geldi ama daha büyük sorunlar kazaların artmasına neden oluyor.

Arsuz yolunun duble olması, asfaltının yenilenmesi çalışmaları bitme aşamasına geldi ama, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün kavşak çalışmaları, eğimi fazla keskin viraj uygulaması kazaların artmasında en önemli etken.

Özellikle Pirinçlik, Çengen, Madenli, Gökmeydan ve Çetillik kavşaklarında isyan ettiren görüntüler oluşurken, sinyalizasyon lambalarının olmayışı kazalara davetiye çıkarıyor.

Çetillik Mahallesi kavşağı ise özel bir konuma sahip. Çetillik kavşağına geldiğinizde  dönüş için ya dakikalarca beklemek durumunda kalıyor ya da sabrın tükendiği anda ise faciaya davetiye çıkaran kazalar yaşanabiliyor.

Çetillik yolu kavşağına geldiğinizde eğer İzcilik Kampı, halk plajı, Gümüş Otel, Altın Kent ve bir çok sitenin bulunduğu güzergaha dönüş yapmak ise neredeyse mümkün değil.

Sürücüler yine aynı oranda tehlikeli  Gökmeydan kavşağına kadar gitmek durumunda kalıyor, ya da yaklaşık 100 metre kadar mesafede ters yöne girip Gümüş Otel,  İzcilik Kampı, halk plajına giderken, trafik akışının durmak bilmediği bir ortamda Azrail’e meydan okuyorlar..

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün kavşak düzenlemelerini yeniden gözden geçirmesi ve sinyalizasyon lambalarıyla çözüm üretmek gerektiğini belirten vatandaşlar ise her gün ölümle burun buruna gelmenin korkusunu yaşamaya devam ediyor.

Arsuz Yolunda Kavşaklar Ölüm Kusuyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
Mert Ali Arslan 24 Kasım 2015 Salı
Arsuz yolundaki asfalt çalışmaları bitirildi. Tüm kavşaklar düzenlendi. Ayrıca Madenli, Gökmeydan ve Çetillik kavşaklarına sinyalizasyon sistemleri kuruldu. Arsuz ilçesine hayırlı uğurlu olsun.
Mert Ali Arslan 15 Kasım 2015 Pazar
Arsuz yolu Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) tipi asfalt ile yapılıyor. Halen asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirtmek isterim. Ayrıca kavşak konusuna gelecek olursam Arsuz yolu Çengen Kavşağı, Gökmeydan Kavşağı ve Çekilmiş Kavşaklarının yeniden düzenlendiği ve Sinyalizasyon lambalarının konulduğunu ve koyulacağını bildirmek isterim.
omer ucan 11 Ağustos 2015 Salı
Sadece kavsaklar mi.. Yolda araban agriza yapsa duracak guvenlik seridin bile yok ki.. Maksat yapmis olmak. Yapilan yok hic bir sekilde dogrulugu söylenemez. Surekli viraj ve kavşaklarda yol daralma cep ve benzeri hic bir se y yok.. Yazik 7 yıldır yapilan yol buysa
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet