Skip Navigation Links

Silifke'ye Çok Amaçlı Spor Tesisi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut,Belediye Spor Kulübüne ait olan Becili mevkisindeki spor kompleksinde incelemelerde bulundu

Silifke'ye Çok Amaçlı Spor Tesisi

Spor   A+a-

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Belediye Spor Kulübüne ait olan Becili mevkisindeki spor kompleksinde incelemelerde bulundu.
Futbol sahası ve tribünündeki eksikliklerin giderilerek yeni sezona yetişmesi için talimat veren Başkan Mustafa Turgut, çok amaçlı tesiste tenis kortu, basketbol, voleybol ve futbol sahası yer aldığını belirterek, "Tesis çevresi ve tribünlerde önümüzdeki günlerde bir çalışma yapmak istiyoruz. Sahamızın tribünlerde ki oturma yerleri çok düzensiz ve burada ki sandalyelerin kırılma olasılığı çok yüksek. Bunları sağlamlaştırarak, taraftarlarımıza rahat ve güvenli hizmet verilmesini sağlayacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, idealist, hedefleri olan bireyler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve bu alanda tesisleşmeye önem veriyoruz. Bu tesisimiz, aynı zamanda yaz spor okulları futbol kursu açısından önemli bir konuma sahip. Burada birçok gencimiz futbol eğitimi alıyor. Çocuklarımızın tatillerini en verimli şekilde değerlendirmeleri için yaz spor okullarında çeşitli branşlar da kurslar açarak sağlıklı, kültürlü ve zeki bir nesil yetişmesinde katkımız olsun istiyoruz. Buradaki eğitmen hocalarımız eşliğinde başarılı çalışmaları sürdürmekteyiz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet