Skip Navigation Links

Osmaniye'de Sivil Toplum Kuruluşlarından Anlamlı Ziyaretler

Bir hafta içerisinde dört şehidini toprağa veren Osmaniye'de,Sivil Toplum Kuruluşları bir dizi anlamlı ziyaret gerçekleştirdi

Osmaniye'de Sivil Toplum Kuruluşlarından Anlamlı Ziyaretler

Gündem   A+a-

Bir hafta içerisinde dört şehidini toprağa veren Osmaniye'de, Sivil Toplum Kuruluşları bir dizi anlamlı ziyaret gerçekleştirdi. Güvenlikten sorumlu birimleri ziyaret eden STK temsilcileri, başsağlığı dileyip destek ve moral verdiler.
Osmaniye Folklor Araştırma Derneği (OFAD) Başkanı Abdullah Gizlice'nin koordinesinde ve Arpacı Ali Güzel Ahlakı ve Milli Değerleri Koruma ve Yaşatma Derneği (AGAMDER) Başkanı Av. Selahattin Arpacı'nın başkanlığında, bir araya gelen 20 dernek başkanı, güvenlik kurumlarına taziye ziyaretinde bulundular. Osmaniye Garnizon Komutanı ve 39. Mknz. P. Tug. K. Yardımcısı Tank Kurmay Albay Şefik Atak'ı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Metin Düz'ü ve İl Emniyet Müdürünü Nurettin Gökduman'ı makamlarında ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarının başkanları, her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını vurgulayarak, başsağlığı dilediler. Ev sahipleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Siz bizlere anlamlı ziyaretlerinizle moral vererek görevinizi yaptınız, bizler de üzerimize düşeni yapacağız" dediler.
Ziyaretlerden sonra Osmaniye Sivil Toplum Kuruluşları adına hazırlanan ortak basın açıklamasını okuyan OFAD Başkanı Abdullah Gizlice,"Ülkemizde son günlerde meydana gelen hain terör örgütü saldırılarında şehit düşen güvenlik görevlilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimize, polis teşkilatımıza ve Jandarmamıza baş sağlığı diliyoruz. Şu iyi bilinmelidir ki; Osmaniye'de faaliyet gösteren sivil toplum temsilcileri olarak her zaman askerimizin, polisimizin yanındayız ve dualarımız hep onlarla beraberdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hain terör örgütleri ve terör maşasını tutan hain eller Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve kolluk gücümüz tarafından mutlaka kırılacak ve emellerine ulaşmayacaklardır. Yüzlerce yıl kendi vatandaşı olan azınlıkları ve başka milletlerin mensuplarını ayırt etmeyen bu necip millet merhametlidir, şefkatlidir, ancak vatanına göz dikenin gözünü her zaman çıkarmış, zalimlerin cezasını vermiştir. Verdiğimiz şehitlerden dolayı çok öfkeliyiz çok kızgınız, ama milletimizi sokaklara davet etmiyoruz. Milletimize sabır ve metanet diliyoruz, ancak olayları da sabırla takip ediyoruz. Kandil'den, Brüksel'den yönetilenler ve bu merkezlerden talimat alanlar akıllı olun! Bu vatan hepimizindir. Vatanımızın her karışını kanıyla yoğuran aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz" dedi.
Duygulu konuşmaların yapıldığı ve şiirlerin okunduğu ziyarette OFAD, AGAMDER, Türkiye Kamu Sen, Ulaşlılar Derneği, Türk Ocağı, Şehitler Derneği, Türk Kızılayı, Verem Savaş Derneği, Türk Dünyası Gazeteciler Birliği, Emekli Astsubaylar Derneği, Dünya Yörük Türkmen Konfederasyonu, Kumarlılar Derneği, Kahramanmaraşlılar Derneği, Avcılar Derneği, Urfalılar Derneği, Türk Eğitim Sen, Türk Büro Sen, Türk Tarım Orman Sen, Beycioğlu ve Tülücüler Derneği temsilcileri hazır bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet