Skip Navigation Links

Kaymakam Öz Takdir Topluyor

Abdürezzak Nazlı'nın özel haberi.. Başarılı çalışmalarının yansıra halkla diyalogda takdir toplayan Belen Kaymakamı Mehmet Öz, bugünlerde İskenderun K

Gündem   A+a-

Abdürezzak Nazlı'nın özel haberi..

Başarılı çalışmalarının yansıra halkla diyalogda takdir toplayan Belen Kaymakamı Mehmet Öz, bugünlerde İskenderun Kaymakamlığı’na da vekâlet ederek üstün bir övgüyü hak ediyor.
Gerek bünyesindeki kamu personeli gerekse halk tarafından çok sevilen Kaymakam Öz adeta arı gibi çalışıyor. Genç ve dinamik görüntüsüyle çevresine de pozitif bir çalışma ortamı yaratan Kaymakam Mehmet Öz, bugünlerde hem Belen, hem de İskenderun Kaymakamlığı görevini başarıyla sürdürüyor.
İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak’ın hafta sonuna kadar izinli olması nedeniyle iki ilçenin mülki amirliği görevini büyük bir özveriyle sürdüren Öz, halkın beklentilerini karşılayacak hizmetleri vermeye özen gösterdiklerini ifade etti.
Güzelyayla beldesinde geçtiğimiz yıl muhtarlık arkasındaki alanda açılan kadın konukevi ile ilgili de bilgi veren Kaymakam Öz, buranın daha aktif ve amacına ulaşması için önümüzdeki günlerde çeşitli kurs organizasyonlarının düzenleneceğini belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet