Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gamep İrtibat Bürosu Açıldı

Türkiye'nin en büyük medya platformu olan GAMEP'in ve PİAR Merkezi'nin açılışı gerçekleşti

Gamep İrtibat Bürosu Açıldı

Medya   A+a-

Türkiye'nin en büyük medya platformu olan GAMEP'in ve PİAR Merkezi'nin açılışı gerçekleşti.
Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu'nun açış konuşmasıyla başladı.
Özkoyuncu, 200 çalışanıyla Gaziantep'e bu medya platformu çatısı altında hizmet verdiklerini belirterek, "Medya platformu Türkiye'de 4 ilde var İstanbul, Diyarbakır, Ankara ve Gaziantep. Gaziantep hem sektörel anlamda hem de sayı anlamında Türkiye'nin en büyük medya platformudur. En organize medya platformudur. Kriz yönetiminde PİAR bütün gücüyle bu yanlış anlamayı gidermek için çabalar çalışır. Biz buna uzman kadromuzla hazırız. Gaziantep'ten ulusala giden reklam pastasının yüzde beşine talibiz. Gaziantep medyası olarak herkese eşit miktarda dağıtılmasını talep ediyoruz. Markalaşma teşvikini bu senede 10. ayın sonu ya da başı gibi yapacağız" dedi.
PİAR Türkiye Platform Başkanı Ufuk Çarşıbaşı ise, "Reklam sizin kendinizi iyi anlatmanızdır. PİAR başkalarının sizin hakkınızda konuşmasıdır. Bu laflar bu PİAR bize yurt dışından geldi o yüzden bize yabancı geliyor. Ama aslında bakarsanız bunların kökü özü bizde var" şeklinde konuştu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra program sona erdi.
Açılışa, CHP Milletvekili Mehmet Gökdağ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Zengin, Oğuzeli eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin, EOSB Başkanı Cahit Nakıpoğlu, Noksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıpoğlu katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş